GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Vilabella acull el darrer consell d'alcaldes de l'Alt Camp de la legislatura

L’alcalde de Vilabella, Joan M Sanahuja, va fer d'amfitrió de la trobada i abans de la reunió va mostrar als assistents l’edifici que acull el Museu Pinacoteca de la Fundació Mossèn Comamala
El darrer Consell d'Alcaldes de l’Alt Camp de la legislatura es va desenvolupar a la Pinacoteca de Vilabella | Cedida

 

Aquest passat dimecres dia 8 de maig a les 19.30 h de la tarda va dur-se a terme la darrera sessió ordinària del Consell d’Alcaldes de l’actual legislatura 2015/19 del Consell Comarcal de l’Alt Camp a la Pinacoteca de Vilabella. L’alcalde de Vilabella, Joan M Sanahuja, va fer d'amfitrió de la trobada i abans de la reunió va mostrar als assistents l’edifici que acull el Museu Pinacoteca de la Fundació Mossèn Comamala, lloc on va desenvolupar-se posteriorment el Consell d’Alcaldes.

 

En aquest Consell d’Alcaldes va dur-se a terme la presentació a càrrec de diferents tècnics/es dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Memòria de Serveis Socials de l’any 2018 per l’Alt Camp. Va resultar una explicació molt amplia i detallada de cadascun dels serveis que presta en aquests moments el Consell des del punt de vista social. També es va comptar amb la presència del director dels Serveis Territorials d'Interior a Tarragona, el Sr. Joan Carles de la Monja, per tal d’afrontar diferents temes i analitzar la seguretat del territori.

 

En aquest sentit es van tractar temes com el dels plànols de delimitacions de les urbanitzacions per prevenir incendis forestals, el Sistema d'Informació Geogràfica d'Emergències i Seguretat de Catalunya (SIGESCAT) pel qual es creen unes targetes amb codi d'identificació de les masies aïllades i l’oferiment als municipis que no disposin de policia local sobre la possibilitat de tenir sistemes de videovigilància i d’identificació de matrícules de vehicles.

 

En finalitzar el Consell d’Alcaldes, el President del Consell Comarcal i alcalde de Vilabella, Joan Ma Sanahuja, va dirigir unes paraules de comiat als assistents, i en especial als alcaldes que no repetiran en les eleccions municipals del proper 26 de maig, desitjant a tothom molta sort i encerts.