L’Ajuntament d’Alcover renova el conveni destinat a impulsar l'homenatge a la gent gran

L’alcalde d’Alcover ha signat amb l’Obra Social ‘La Caixa’ un conveni que contempla una aportació econòmica de 3.500 euros
Signatura del conveni entre l'Ajuntament d'Alcover i l'Obra Social 'La Caixa', per l'homenatge a la gent gran. | Cedida

 

L'alcalde d'Alcover, Robert Figueras i el  Director d'Institucions de CaixaBank, Alexis Gómez, acompanyats de la directora de l’oficina de CaixaBank al municipi, Ana Garitonandia, i la regidora de serveis socials del consistori, Maria Roca, van signar el passat divendres 26 de juliol, el conveni anual entre l'Ajuntament d'Alcover i l’Obra Social ‘la Caixa’.

 

Aquest acord té per objectiu establir un marc de col·laboració entre ambdós organismes per impulsar un dels actes de caràcter social més multitudinaris i emotius que es fan al municipi com és l'Homenatge a la Vellesa.

 

L'Obra Social ‘la Caixa’ fa una aportació econòmica de 3.500 euros que es destinarà a l'acte d'homenatge a la gent gran que se celebra cada 16 d'agost, amb motiu de la festivitat de Sant Roc, i que té com a protagonistes els alcoverencs i alcoverenques d'edat més avançada.

 

L'homenatge a la vellesa d'Alcover

Per a l’ocasió sempre es preparen diversos actes perquè tots els participants en puguin gaudir. L’any 2018 els homenatjats van ser els matrimonis Josep Mallafré i Maria Dolors Roig i Francisco González i Joaquina González. De forma individual, les dones que van rebre aquest reconeixement seran Genoveva Rosich i Palmira Orozco i els homes van ser Armando Linares i Juan Pérez.

 

La passada edició va portar algunes novetats a la celebració, com per exemple que la primera part de l’acte d’homenatge va tenir lloc a la Plaça Nova, tal com s’havia fet en els seus inicis i no a l’església Nova, com es feia en els darrers anys.

 

El tret de sortida de la jornada es va donar a partir de la celebració de l’eucaristia i després, els homenatjats, acompanyats pels familiars i amics, van rebre un detall commemoratiu, que també van rebre tota la resta de participants. En acabar aquesta part, va tenir lloc un petit concert de la Coral de l’Escola Municipal de Música d’Alcover i la jornada va seguir amb un multitudinari dinar de germanor, com ja és tradició.

"Tots els actes de la Firagost 2019, consulteu el programa!" "Comencen les obres d’asfaltatge del pavelló Joana Ballart de Valls"