ÚLTIMA HORA

Tarragona i les Terres de l'Ebre registren 28 positius i 2 defuncions per Covid-19

L'Ajuntament de Valls destina uns 7.000 € per a la Gran Festa de la Calçotada

En total, l'Ajuntament ha signat convenis amb 5 entitats de Valls durant la setmana passada
Marcel·lí Mora, president de la Cambra, va signar 3 convenis que impliquen un import total de 22.100 € | B.H.

 

La setmana passada van ser dies de força activitat per a la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls. Òscar Peris va signar convenis de col·laboració amb cinc entitats de la ciutat de Valls: la Cambra de Comerç, la DO de Tarragona, la Parròquia de Sant Joan, l'Associació de Restauradors i l'Associació de criadors d'aus de raça "El Francolí".

Cambra de Comerç

La Cambra de Comerç ocupa el gruix dels convenis signats. Marcel·lí Mora, president de la Cambra, va signar 3 convenis que impliquen un import total de 22.100 €. En primer lloc, un dels convenis signats fa referència al desenvolupament de la «64a Fira Exposició del Camp Català» els dies 31 de juliol i 1 d'agost. Per a la Fira es destinen 14.800 € amb la intenció d'impulsar i treballar en la divulgació de productes de la zona. En segon lloc, la col·laboració per «37a Gran Festa de la Calçotada» suposarà, segons el conveni, un import de 6.800 €. Per acabar, s'han destinat 500 € a la VI Fira-Mercat Vehicle Usat «Valls Ocasió».

DO de Tarragona

Josep Lluís Grogués, representant de la DO de Tarragona, va signar un conveni de subvenció amb l'Ajuntament que destinarà 4.000 € per al desenvolupament d'activitats del 2018. La DO de Tarragona dóna suport a diferents activitats de promoció turística de la ciutat, i impulsa i treballa per a la divulgació de la nostra gastronomia, enologia i la promoció de la ciutat mitjançant del domicili social situat al carrer de la Cort.

Associació de Restauradors de Valls

El president de l'Associació de Restauradors de Valls, Joan Mira, va signar el conveni de col·laboració que comporta una subvenció de 3.000 €. L'objectiu de la subvenció és col·laborar amb la realització de diverses activitats gastronòmiques que han tingut lloc a la ciutat durant aquest any. Es tracta de la Mostra de la cuina del calçot, la Favatada, l'esmorzar de Veremadors, la Jornada Gastronòmica del Calçot i el Caldo de Nadal, una nova activitat de cuina en directe del mercat de la fruita i la verdura.

Altres convenis

A més, també es van signar convenis amb l'Associació de Criadors d'Aus «El Francolí» i amb la Parròquia de Sant Joan Baptista (1.800 € i 1.000 €, respectivament) per al desenvolupament de les activitats d'aquestes entitats durant l'any.

"Les activitats de Nadal a Valls" "Acte de cloenda dels Programes de Beques de Mobilitat Internacional"