El 'Parlem Contemporani?' se celebrarà durant el mes d'octubre.

El Convent de les Arts d'Alcover torna a l'activitat amb Joan Masdéu

El cicle de programació d'arts visuals 'Parlem Contemporani?' ha posat en marxa el període de presentació de treballs

Aquest diumenge  16 d'agost, coincidint amb la festivitat de Sant Roc, el Convent de les Arts d'Alcovertorna a obrir les portes en el que serà el penúltim acte del cicle Cultura Alcover estiu. Es tractarà del concert del reusenc Joan Masdéu, que presentarà el seu nou disc 'La Flor del Panical. Whiskyn's 25 anys', amb el qual revisarà, per primera vegada, les cançons  més significatives d'una formació que enguany celebra el vint-i-cinquè aniversari  de la publicació del seu primer disc.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Joan Masdéu va liderar  la banda durant els quinze anys que va tenir de trajectòria, sent una de les més emblemàtiques  de l’escena musical catalana. Després de dissoldre's, el cantant va emprendre el 2010 la seva carrera en solitari  i, fins a la data, ha publicat tres  discos amb què sempre ha tingut un record  pel grup que el va dur a la fama.
 

El nou disc recorda, però també refresca les cançons

Ara, amb 'La Flor del Panical', Masdéu recorda  els temes més destacats i amagats en la memòria amb un format  més nu i amb nous arranjaments  que, en molts casos, donen una altra dimensió  a les cançons. Acompanyat del músic i guitarrista Oest de Franc, tornen a enregistrar aquesta tria de cançons sota la producció  artística de Santos & Fluren i Berenguer Aina als teclats i la percussió.


Les entrades  només es vendran anticipadament  a la pàgina web del Convent de les Arts o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme. El preu general serà de cinc  euros, i de tres per als socis del Convent. Serà obligatori l'ús de mascareta  i seguir en tot moment les recomanacions de seguretat i higiene per a fer front a la propagació de la Covid-19.

El 'Parlem Contemporani?' se celebrarà durant el mes d'octubre.
El 'Parlem Contemporani?' se celebrarà durant el mes d'octubre. | Cedida

El cicle d'arts visuals 'Parlem Contemporani?' engega motors 

Des de fa tres anys, el Convent de les Arts també acull, entre altres, el cicle de programació estable d'arts visuals  'Parlem Contemporani'?. Convertit en un espai de proximitat i d'aproximació entre creadors, públic especialitzat i públic en general, el mes d'octubre s'hi tornaran a presentar propostes multidisciplinàries i s'hi faran sessions de crítica  i debat. És per això que ja s'ha obert el període per a presentar  les propostes, que estarà obert fins al dia 15 de setembre.