La Fundació Ciutat de Valls obre una nova convocatòria de les Beques Europa

Es concediran de 16 beques, amb un import mensual de 150 euros mentre duri l’estada a la universitat estrangera, amb la limitació d’un màxim de 6 mesos
Tots els becats de l'anterior convocatòria van passar a recollir el diploma corresponent de mans de la presidència | B.H.

 

La Fundació Ciutat de Valls ha convocat la setzena edició de les Beques Europa per al curs 2019-2020. Els destinataris d’aquests ajuts són els estudiants universitaris residents en algun dels municipis de l’Alt Camp, que acreditin per al proper curs acadèmic la concessió d’una estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en qualsevol universitat estrangera, dins del marc de programes de mobilitat internacional, amb l’excepció dels estudiants que ja hagin estat beneficiaris d’aquestes beques en algun curs anterior. En queden exclosos els estudis de màsters no universitaris, de postgrau, d’extensió universitària i de doctorat.

 

Es concediran de 16 beques, amb un import mensual de 150 euros mentre duri l’estada a la universitat estrangera, amb la limitació d’un màxim de 6 mesos per estudiant. Les bases de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web de la Fundació Ciutat de Valls i el termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 31 d’octubre de 2019.

 

Des del curs 2004-2005, en què la Fundació va iniciar el programa Beques Europa, han estat 226 els estudiants residents a l’Alt Camp que fins ara s’han beneficiat d’aquests ajuts, amb un total aproximat de 1.185 mesos d’estada en universitats estrangeres que representa un import global atorgat de més de 177.000 euros.