coral-cors-alegres-valls

La coral Cors Alegres de Valls participa en el 46è Juguem Cantant al Camp de Mart de Tarragona

Al migdia, es va realitzar el concert obert als familiars dels cantaires on es va exposar el treball dels assajos realitzat durant els últims mesos

El passat diumenge dia 5 de maig, el grup de petits de la coral infantil Cors Alegres va participar en el 46è Juguem Cantant al Camp de Mart de Tarragona juntament amb altres corals del SCIC de la Demarcació del Tarragonès.

Els cantaires vallencs van participar d’una gimcama relacionada amb la cantata de la Llegenda de Sant Jordi on van poder elaborar una medalla i, fins i tot, un escut que els hi va servir com a complements pel concert del migdia. A continuació, van fer un assaig general de tota la cantata escenificada i narrada, així com de les tres cançons del repertori comú. Finalment, al migdia, es va realitzar el concert obert als familiars dels cantaires on es va exposar el treball dels assajos realitzat durant els últims mesos.

Per altra banda, el passat cap de setmana del 18 i 19 de maig, el grup de mitjans i grans va participar a la 52a Trobada del SCIC a l’Auditori de Barcelona amb la cantata la Màquina del Temps d’Arnau Tordera juntament amb altres corals de Catalunya. Així doncs, van viure una experiència a l’auditori que de ben segur no oblidaran mai. Els cantaires repetiran aquest gran concert el dissabte dia 1 de juny a Lleida.

Un 50è aniversari ple d’activitats

Per celebrar el 50è aniversari de l’entitat, la coral ha preparat tot un seguit d’activitats que s’estendran també al llarg del 2019. La Candela Amill és una de les persones que col·labora en la comissió dels actes commemoratius.

Entre altres activitats, de cara al 2019, es vol reunir a totes les persones que hagin estat membres de la coral en un emotiu concert i un dinar de germanor que tindrà lloc el 29 de juny de 2019. En aquest acte, s’aprofitarà per presentar un llibre sobre el 50è aniversari de Cors Alegres que recollirà les històries i anècdotes de la coral en tots aquests anys i servirà de lloc de trobada per als seus membres.


Comentaris