Jaume Camps repeteix com a cap de llista de la CUP a Alcover

Mónica Moreno i Marc Caparó seran el dos i el tres de la la llista cupaire per a les properes eleccions municipals a Alcover
Jaume Camps, a l'esquerra de la imatge   | B.H.

 

Una assemblea celebrada aquest dissabte al matí a la Casa de Cultura de Ca Cosme va escollir els tres primers components de la candidatura de la CUP a Alcover.

 

«Una oportunitat per a liderar el canvi a 20 anys d’ApC»

Després de quatre anys com a principal partit de l’oposició amb tres representants al ple municipal, els cupaires es plantegen aquestes properes eleccions municipals, segons diuen, com «una oportunitat per a liderar el canvi a 20 anys d’ApC».

Mónica Moreno i Marc Caparó acompanyaran a Jaume Camps

Jaume Camps, Mónica Moreno i Marc Caparó, seran les persones que encapçalaran la llista alcoverenca de la CUP. Camps, que repeteix com a cap de llista de la formació destaca l’oportunitat per a la formació que representen les properes eleccions, «és hora de contrastar amb el partit que durant 20 anys ha estat al govern quin és el seu projecte de poble més enllà de mitges solucions».

  

En les properes setmanes la formació anticapitalista anuncia que farà públiques algunes de les conclusions que han plantejat les diferents comissions de treball de l’assemblea que fa referència a «aspectes relacionats al medi ambient, l’habitatge i l’abandonament del nucli antic, la salut i els serveis socials, l’estat dels serveis i equipaments municipals, la vida associativa i cultural del poble, l’educació, l’economia i la participació dels veïns».

Incorporació de noves persones a la candidatura de la CUP d'Alcover

«No només necessitem ajuntaments que facin efectiu el mandat de l’U d’octubre, sinó també

  

  

destacat la incorporació de noves persones a la candidatura.

"AQUESTA NIT: Accident mortal a Valls" "ATENCIÓ: Una forta olor de gas posa en alerta un edifici a Valls"