La CUP de Valls demana «una única candidatura de l’esquerra transformadora»

El partit anticapitalista vol construir junt amb Compromís per Valls un espai «ampli que actuï com a revulsiu» a les eleccions municipals
Aquest dilluns, dia 4 de febrer, la CUP de Valls ha fet una roda de premsa per demanar la unió de l'«esquerra transformadora». | CUP Valls

 

La CUP ha instat públicament a Compromís per Valls a treballar «conjuntament per fer efectiva una única candidatura de l’esquerra transformadora vallenca». El partit anticapitalista vol construir un espai «ampli que actuï com a revulsiu» a les eleccions municipals del mes de maig i lideri un govern d’esquerres a Valls.

 

«Una candidatura que actuï de revulsiu»

Els cupaires han assegurat que han iniciat contactes amb Compromís per Valls i que els han transmès la intenció de «construir plegades una candidatura que actuï de revulsiu». A més de la crida a Compromís per Valls, des de la CUP també interpel·len «a totes aquelles persones que s’hi senten pròximes i que comparteixin l’aposta política de treballar per una única candidatura de l’esquerra transformadora a Valls».

 

Per tal d’arribar a un acord, els anticapitalistes s’han mostrat disposats «a parlar de tot allò que calgui» i consideren que «s’hauria d’obrir un marc de debat ampli i sincer que posi damunt la taula les prioritats i els objectius dels dos espais polítics i valori la viabilitat d’aquesta proposta».

 

«La proposta política és factible i pot arribar a governar»

Els cupaires es mostren convençuts que «la proposta política és factible i pot arribar a governar, com ja s’està demostrant en diverses ciutats de Catalunya».  «Creiem que no ens podem permetre no seure a valorar aquesta opció, amb tots els elements que calgui damunt la taula; és la responsabilitat de les esquerres transformadores cap a aquesta ciutat», han etzibat els cupaires dirigint-se a Compromís per Valls.

 

Finalment, la CUP creu que «ha arribat el moment de capgirar la política vallenca» i que «aquest canvi ha de passar necessàriament per un gir de les polítiques cap a l’esquerra».

 

També et pot interessar:

La CUP de Valls vol posar fi a «setze anys de govern de CiU»

Font (Compromís per Valls): «Apostem per un pacte dels partits d'esquerra»