Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

La CUP de Valls demana «una única candidatura de l’esquerra transformadora»

El partit anticapitalista vol construir junt amb Compromís per Valls un espai «ampli que actuï com a revulsiu» a les eleccions municipals
Aquest dilluns, dia 4 de febrer, la CUP de Valls ha fet una roda de premsa per demanar la unió de l'«esquerra transformadora». | CUP Valls

 

La CUP ha instat públicament a Compromís per Valls a treballar «conjuntament per fer efectiva una única candidatura de l’esquerra transformadora vallenca». El partit anticapitalista vol construir un espai «ampli que actuï com a revulsiu» a les eleccions municipals del mes de maig i lideri un govern d’esquerres a Valls.

 

«Una candidatura que actuï de revulsiu»

Els cupaires han assegurat que han iniciat contactes amb Compromís per Valls i que els han transmès la intenció de «construir plegades una candidatura que actuï de revulsiu». A més de la crida a Compromís per Valls, des de la CUP també interpel·len «a totes aquelles persones que s’hi senten pròximes i que comparteixin l’aposta política de treballar per una única candidatura de l’esquerra transformadora a Valls».

 

Per tal d’arribar a un acord, els anticapitalistes s’han mostrat disposats «a parlar de tot allò que calgui» i consideren que «s’hauria d’obrir un marc de debat ampli i sincer que posi damunt la taula les prioritats i els objectius dels dos espais polítics i valori la viabilitat d’aquesta proposta».

 

«La proposta política és factible i pot arribar a governar»

Els cupaires es mostren convençuts que «la proposta política és factible i pot arribar a governar, com ja s’està demostrant en diverses ciutats de Catalunya».  «Creiem que no ens podem permetre no seure a valorar aquesta opció, amb tots els elements que calgui damunt la taula; és la responsabilitat de les esquerres transformadores cap a aquesta ciutat», han etzibat els cupaires dirigint-se a Compromís per Valls.

 

Finalment, la CUP creu que «ha arribat el moment de capgirar la política vallenca» i que «aquest canvi ha de passar necessàriament per un gir de les polítiques cap a l’esquerra».

 

També et pot interessar:

La CUP de Valls vol posar fi a «setze anys de govern de CiU»

Font (Compromís per Valls): «Apostem per un pacte dels partits d'esquerra»

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris