cup-valls

La CUP de Valls qüestiona que recuperar la Font de la Manxa sigui prioritari

La formació lamenta «una política d’aparador» i afirma que prioritzaria altres inversions

La CUP de Valls ha engegat una campanya que qüestiona que recuperar la font lluminosa de la Font de la Manxa sigui prioritari.  Concretament,  la candidatura rupturista lamenta que es destinin 137.500 euros a «una política d’aparador».  «No creiem que la recuperació d’una font lluminosa sigui prioritària, ja que hi ha altres aspectes que afecten de forma directa a la qualitat de vida de les vallenques i els vallencs que encara resten pendents de resoldre».

En la mateixa línia, des de la formació independentista han defensat que l’equip de govern actual  «segueix una línia continuista amb l’anterior, preocupant-se més per una política d’aparador que per les necessitats de les persones» i han afirmat que des de la CUP prioritzarien altres inversions. Concretament, la candidatura ha plantejat tres alternatives a les que destinar aquests recursos: la dignificació de la Residència Alt Camp, «amb unes instal·lacions en un estat deficient que requereixen una millora urgent»;  l’habitatge social, ja que «sense inversió no hi ha una política d’habitatge real, i sense el lideratge de l’Ajuntament no es podrà ampliar el parc d’habitatge assequible»;  i la recuperació dels torrents, «prioritzant les problemàtiques més urgents com els talussos, les espècies invasores, els col·lectors, etc.».

Tot i plantejar aquestes tres alternatives, des de la formació han afirmat que «existeixen moltes prioritats abans que aquesta recuperació». Per últim, i en relació amb l’origen dels fons, la CUP lamenta que l’equip de govern hagi insistit de forma reiterada en què aquests provenen del PAM de la Diputació.  En primer lloc, des de la formació defensen que «les bases del PAM són prou àmplies com per sol·licitar fons per altres inversions més urgents». Per altra banda, afirmen que «dels 137.457,39 euros totals només se’n subvencionarà el 41,88%, és a dir, 57.561 euros» i que, per tant, «l’Ajuntament es farà càrrec dels 79.896,39 euros restants».