Curs d’agricultura ecològica a Valls adreçat a persones en atur

Aquesta formació tindrà lloc a la Cambra de Comerç i Indústria de Valls i està reconeguda amb el Certificat de Professionalitat Nivell II

El dimarts 15 de gener, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls acollirà l'inici d'un curs sobre agricultura ecològica, un àmbit cada cop més en alça. Aquesta formació està reconeguda amb el Certificat de Professionalitat Nivell II i està adreçada, principalment, a aquelles persones que es troben en situació d’atur.  Tot i això, també hi ha places per a persones que actualment estan treballant. Aquest curs de formació està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). 

Sessió informativa per als interessats en fer el curs

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Abans de donar inici al curs i per tal de poder explicar com funciona el curs d’agricultura ecològica i resoldre dubtes, s'ha programat prèviament una sessió informativa per a totes aquelles persones interessades a participar-hi. Aquesta trobada tindrà lloc en pocs dies, el proper dimarts, dia 8 de gener a les 10.30 hores a la Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Valls, al carrer Jacint Verdaguer, 1.

En aquesta sessió informativa, els assistents hauran de presentar diversa documentació  com el DNI vigent, el full de demanda d’ocupació del SOC, el seu currículum i la titulació reglada de la qual disposin o l’acreditació del Certificat de Professionalitat Nivell II.

Les persones que no puguin acreditar la titulació exigida, hauran de superar unes proves d’accés que tindran lloc a la Cambra de Comerç de Valls el dimecres dia 9 de gener durant el matí. Un cop superades les proves, es podrà començar el curs que tindrà el seu inici uns dies després, el següent dimarts dia 15 de gener. 

Els interessats en participar en aquest curs d’agricultura ecològica poden demanar més informació al departament de formació de la mateixa Cambra de Comerç,  a través del telèfon 977 600 909 o mitjançant el correu electrònic formació@cambravalls.com.