cursa-calçot-valls

Valls ho té tot a punt per una nova edició de la Cursa del Calçot

La cursa tindrà lloc el diumenge 24 de març. Començarà a les 9.30 h des de la pista d'atletisme del Fornàs i l'entrega de premis serà a les 11.30 h al mateix lloc

Diumenge 24 de març Valls celebrarà una nova edició de la Cursa del Calçot, organitzada per e4dreams, amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports i el patrocini de Trops Sport - Sport & life. La cursa començarà a les 9.30 hores des de la pista d'atletisme del Fornàs i l'entrega de premis serà a les 11.30 h al mateix lloc. Els dorsals es podran recollir a partir de les 8.30 h del matí.

Dues opcions de recorregut en un nou format

Pel que fa al recorregut hi ha una doble opció, el de 5 quilòmetres o el de 10 quilòmetres, però té un nou format ja que es tracta d'una ruta circular amb circuit semi urbà. El recorregut i els punts quilomètrics estan degudament senyalitzats i hi haurà avituallament a la meta per als participants.

S'estableixen les següents categories masculines i femenines: de 18 a 39 anys, de 40 a 49 anys, de 50 a 59 anys i més de 60 anys. S'entregarà un trofeu als tres primers participants masculins i femenins de la general i al primer de la categoria dels 10 quilòmetres. La Cursa del Calçot està oberta a tota la població major de 16 anys i la inscripció es pot realitzar online a través del següent enllaç www.e4dreams.com.

 

Una cursa solidària amb la causa «Fan del Lluís»

fan-lluís-valls
Valls compta, al llarg de l'any, amb diverses iniciatives solidàries a favor de la causa | Fan del Lluís

 

Aquest any la Cursa del Calçot col·labora solidàriament amb «Fan del Lluís» aportant a l'associació el 10% de l'import de la inscripció, d'aquesta manera es preveu recaptar recursos per la investigació de la Laminopatia Congènita.

El Lluís és un jove vallenc de setze anys que pateix una malaltia rara degenerativa anomenada laminopatia congènita, una variant severa d'Emery Dreifuss. Aquesta malaltia provoca problemes a nivell muscular i, per tant, pot produir afectació severa a nivell del múscul cardíac. Al llarg de l'any, a la ciutat, es duen a terme diverses iniciatives populars per tal de recollir diners per a la causa.


Comentaris