Tres denunciats i vint identificats per tinença de drogues en un bar a Valls

L'operatiu, dels Mossos i la Policia Local, es va produir dijous al vespre

Un total de 23 persones van ser identificades pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Valls el passat dijous, 17 de gener, en una actuació realitzada en un bar de la carretera del Pla, a la capital de l'Alt Camp. L'actuació es va fer en virtut de l'aplicació de la Llei de Seguretat Ciutadana, popularment coneguda com a Llei Mordassa, que sanciona com a falta greu, amb sancions d'entre 600 i 3.000 euros, la tinença o el consum de drogues encara que no estigui destinada al tràfic d'aquestes substàncies.

Tres persones denunciades per tinença de drogues

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'actuació conjunta entre els Mossos i la Policia Local vallenca, doncs, es va saldar amb 23 persones identificades, de les quals 3 van ser denunciades administrativament per part de la policia catalana i s'exposen, doncs, a les sancions que estableix la llei. Els dos cossos van actuar al bar, que es troba a la carretera del Pla, entre les set de la tarda i dos quarts de deu de la nit de dijous, 17 de gener.

Per part dels Mossos d'Esquadra, el desplegament va ser d'allò més vistós, cosa que va aconseguir captar l'atenció de desenes de veïns de la zona. Hi van desplaçar la unitat canina, i diverses patrulles de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USC), a banda de furgones de l'Àrea Regional de Recursos Operatius, la coneguda ARRO. A més, la Policia Local de Valls, que va aixecar una acta administrativa, va desplaçar també diverses patrulles.

Un narcopis desallotjat a Valls

Tot just fa uns dies, els Mossos d'Esquadra també van desallotjar i precinatar un narcopis  situat a la primera planta d'un habitatge del carrer del Forn Nou número 23 de Valls. Els serveis municipals van intervenir després de les queixes d'alguns veïns per les males olors que provenien de l'habitatge i arran d’un informe que havia fet el propi consistori sobre la salubritat de l’immoble. L'actuació en aquest immoble es va dur a terme entre el divendres, 11 de gener, i dimarts, 15 de gener.  La Policia Local de Valls es va desplaçar fins al lloc i després de comprovar les males condicions en què es trobava el pis va demanar als ocupants, que només hi anaven a consumir, que marxessin.

També et pot interessar

Vicenç Lleonart, nou sotscap de la Regió Policial de Tarragona

L'Ajuntament de Valls tanca un narcopis al carrer del Forn Nou