Les millors imatges de la Firagost 2018 de Valls

El concurs de cartells de la Firagost de Valls queda desert

Aquesta decisió la va prendre el jurat del concurs, que es va reunir el dilluns dia 25 de març, després d’examinar i valorar cada un dels cartells presentats

Segons ha comunicat la comissió organitzadora de la Firagost, el jurat del concurs de cartells de la Firagost de 2019, reunit el dilluns dia 25 de març, després d’examinar i valorar cada un dels cartells presentats va acordar per unanimitat deixar el premi desert. En aquest cas, el disseny del cartell el farà, per via de contractació, un dissenyador per encàrrec de la Cambra de Comerç de Valls.

Segons les bases de la convocatòria, el concurs era obert a totes les persones majors de 16 anys. Els participants podien presentar tantes obres inèdites com desitgessin i el format del cartell a presentar havia de tenir unes mides de DIN A2 sobre un suport de cartró ploma. El cartell podia ser a color i el que més havia de destacar era les dates de la fira i les paraules «Firagost» i «Valls». Els treballs s'havien de signar amb un lema i presentar en un sobre tancat. El termini d’admissió dels originals va finalitzar el divendres 15 de març, a les 6 de la tarda. El concurs compta amb un únic premi amb la dotació econòmica de 600 euros. 

Valls celebrarà la 65a Fira-Exposició del Camp Català el 6 i 7 d’agost

De sempre, la Firagost coincideix amb dimecres, el dia de mercat setmanal a Valls. La Firagost, avui, constitueix l’aparador divulgador dels productes de l’agricultura i per a l’agricultura, la vinicultura, l’horticultura, la jardineria, etc. És una fira que s’ha consolidat com un gran exponent agrícola i comercial, amb la presència molt destacada, any rere any, de milers de visitants i compradors, i molts actes complementaris que completen el mercat, i amb l’assistència de més de 350 expositors entre ells més de 30 cooperatives agrícoles.

Firagost 2018 és un esdeveniment que tradicionalment s'ha conegut com la Festa Major del Camp Català. En aquest sentit, la Cambra de Comerç de Valls posa tot l’esforç organitzatiu i divulgatiu a fi que la Firagost assoleixi un bon èxit de participació, de visitants i de resultats tant per als expositors com per a la ciutat i comarca.

Potser també t'interessa:


Comentaris