Ajuntament de Valls.

Valls també commemorarà el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones

S'han organitzat actes presencials i altres de virtuals entre el 23 de novembre i el 2 de desembre

Valls commemorarà el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones. Ho farà amb activitats virtuals i presencials diverses com contes, tallers, conferències o projeccions de pel·lícules. La regidoria d'Acció Comunitària, Participació i Igualtat de l'Ajuntament de Valls impulsa el conjunt d'actes programats, en una programació en la qual destaca també la lectura del manifest institucional aquest dimecres 25 de novembre a les 12.00 h que també serà virtual.

L'acte institucional organitzat per l'Institut Català de les Dones, l'Ajuntament de Valls i el Consell Comarcal de l'Alt Camp consisteix en la reflexió 'El valor de la dona en la pedagogia i la coeducació', a càrrec de Candela Batet, directora de l'Escola Enxaneta de Valls i amb la lectura del Manifest conjunt, a càrrec d'Anna Farré, coordinadora del SIAD de Valls; Eugènia López, coordinadora del SIAD de l'Alt Camp, i M. Rosa Llurba, presidenta de la Federació de Dones de l'Alt Camp.

Els actes seguiran el dia 25, a les 17.30 h a la Biblioteca Carles Cardó, amb el conte per a la mainada 'El tigre i el gos' a càrrec de Sílvia Palazon que a més està disponible durant tota la setmana al canal de youtube de l'Ajuntament. El dijous 26 de novembre s'ha preparat la conferència teatral que, a partir de les 18.30 h, tindrà lloc a la Biblioteca Carles Cardó. El dimarts 1 de desembre a les 18.00 h està previst el taller 'Relacions de parella saludables' a càrrec de la terapeuta d'acompanyament emocional Carmen Torrella. L'acte serà presencial i se celebrarà a Casa Caritat, amb limitacions d'aforament com a mesura de prevenció per la Covid-19.

L'última de les activitats serà la projecció de la pel·lícula documental 'Volar' dirigida per Bertha Gaztelumendi, que ens presenta nou dones amb un passat marcat per la violència de gènere que relaten en primera persona les seves experiències. L'acte se celebrarà dimecres 2 de desembre a les 19.30 h a l'Institut d'Estudis Vallencs


Comentaris