Alcover celebrarà el Dia de la Joventut amb exhibicions, música i degustacions

Serà aquest dissabte, dia 7 de setembre. Hi haurà activitats al matí, a la tarda i a la nit
Aquest dissabte Alcover acollirà diverses activitats per a joves. | Cedida

 

Alcover celebrarà el Dia de la Joventut aquest dissabte dia 7 de setembre. La jornada constarà de diverses activitats, ubicades en diferents franges horàries que s’allargaran des de mig matí fins ben entrada la nit.

El tret de sortida d’aquesta celebració serà a les 11.00 hores, a la bassa de l’Hort de Sant Antoni, amb una fusió d’estils i disciplines a càrrec de Masvi Fitness, per moure el cos i començar el dia amb molta activitat. 

Seguidament i per refrescar-se una mica, hi haurà una guerra d’aigua. A partir les 12.00 hores, tindrà lloc el Vermut Jove amb música i bon ambient per a tothom.

Les activitats continuaran a la tarda. Concretament a les 18.00 hores a l'església Vella, es farà la presentació i degustació de la cervesa alcoverenca Alcobeer creada conjuntament per les empreses locals La Mula i la Rosita. Cal destacar que l’Alcobeer serà el producte estrella de l’edició d’aquest any de la Fira de Bandolers. 

Durant tota la tarda i també al vespre es podrà gaudir d’un bon ambient amb l'actuació de diferents grups musicals com Artemi i Carla, Jueria i Dj Vinyl i també hi haurà servei de menjar.

Música i Dj’s fins a la matinada

Per cloure aquest dia, a partir de les 24.00 hores, a la bassa de l’Hort de Sant Antoni, es podrà gaudir de bona música amb Cer’Amics i amb els Dj’s Xaviggi i Astèrics i Obèlix, fins ben entrada a la matinada.

Des de la Regidoria de Joventut s’ha impulsat aquesta jornada per tal de fomentar una participació dels joves dins del municipi en l’organització i creació de noves oportunitats lúdiques.

La recuperació de l’associació Aguilots Joves d’Alcover i el seu local, ha suposat un gran impuls en la implicació dels joves alcoverencs amb l’organització d’aquest dia. 

"😡INDIGNANT: Gossos desnodrits i amb malalties en una gossera il·legal a l'Alt Camp" "Guillermo Martínez, de l'Institut Jaume Huguet de Valls, als WorldSkills de Rússia"