L’ANC de Valls ja ha omplert disset autobusos per a la Diada

A més, una quinzena d’autobusos sortiran de diversos municipis de l’Alt Camp
L'ANC ja ha omplert 17 busos per la Diada . | VallsDiari.cat

 

La venda de tiquets per desplaçar-se a Barcelona l’11 de setembre en els autobusos que organitzen l’ANC de Valls i Òmnium Alt Camp avança a molt bon ritme, segons ha confirmat l'entitat independentista. Així, a Valls, comptant els que organitzen les dues colles castelleres i ERC, de moment ja s’han omplert disset autobusos, tot i que, segons l’ANC, «el gruix de les inscripcions, com cada any, es farà aquest cap de semana, quan hauran acabat les vacances per a la majoria de vallencs». Els autocars sortiran a la una del migdia des de l’estació d’autobusos de Valls i traslladaran els vallencs fins a la Diagonal de Barcelona, concretament fins al tram 3, situat a prop de l’escenari des d’on es faran els parlaments finals, ubicat al Palau Reial.

 

Enguany la mobilització consistirà en una onada gegant que recorrerà la Diagonal i unirà la plaça de les Glòries amb el Palau Reial. A les 17.14 h es demanarà silenci a tothom i un coet marcarà el tret de sortida d’aquesta ‘onada' que començarà al final del recorregut, al tram 37, i anirà avançant fins arribar al primer tram. Els voluntaris de l’entitat, amb unes banderoles de color de corall, marcaran el ritme de l’onada i, quan hagi passat, l’ANC demana als manifestants que cridin per reclamar el mandat del primer d’octubre.

 

On comprar els tiquets per als autobusos?

Els tiquets per als autobusos tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir  els dimecres, d’onze a una del migdia, al local de l’ANC del carrer de la Cort i els dissabtes, de deu a una del migdia, a la parada de la plaça U d’Octubre, on es porta a terme el cicle Valls per la Llibertat. Les persones que ho desitgin també poden comprar-hi la samarreta oficial de la Diada. Les samarretes, excepte les infantils, que tenen un preu de 8 euros, es venen en paquets de 15 euros cadascun (samarreta+bossa+ventall).  

Autobusos a la majoria de pobles de l'Alt Camp

D’altra banda, cal dir que, a més dels autobusos que sortiran de la capital de comarca, la majoria de pobles de l’Alt Camp han organitzat, directament o mitjançant l’ANC de Valls, la sortida d’autocars des del municipi. Així, sortiran autocars des d’Alcover, el Pla, Vila-rodona, la Masó, Cabra, Puigpelat, la Riba-Picamoixons, Rodonyà, Figuerola, Vilabella i el Pont d’Armentera. Segons l’ANC de Valls, «tornarem a protagonitzar una Diada espectacular. Som conscients que som molt a prop del cim i no afluixem perquè sabem que només amb la força de la gent aconseguirem fer el darrer tram per conquerir, d’una vegada per totes, la independencia».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris