Dimiteix l'exalcalde de Cabra del Camp com a regidor del plenari municipal i es complica la moció de censura

La moció es va presentar el passat 28 de febrer per part de tots els grups de l'oposició

Nou gir de guió en la vida política de Cabra del Camp. Després que el passat 28 de febrer els grups municipals a l'oposició, Caminem Tots Junts i Futuro Podemos, presentessin una moció de censura contra Acord per Cabra – Acord Municipal (APC-AM), que governa amb minoria després que es trenqués l'acord amb Caminem Tots Junts, aquesta setmana Andreu Ferré, l'exalcalde del municipi, ha anunciat la seva dimissió com a regidor del plenari municipal.

Segons sembla, en aquest context políticament convuls, Ferré estaria en una posició compromesa i s'hauria sentit pressionat a l'hora de signar la moció. Per aquest motiu, ha decidit presentar la seva renúncia a l'acta de regidor. Aquest fet obre un escenari del tot incert quant a la votació de la moció, que queda en l'aire.

La moció de censura, en perill

En aquest sentit, només resten 8 regidors actius, 4 a favor de la moció i 4 en contra. Com que els terminis no preveuen que el substitut d'Andreu Ferré pugui prendre possessió del càrrec abans del proper plenari, tot indica que la moció no prosperarà, ja que davant d'un possible empat preval el vot de qualitat de l'alcaldessa actual.

"📸AGENDA: La volta en cotxe de fa 100 anys, ara en una mostra fotogràfica a Valls" "👏Aiguamúrcia recupera una de les àrees públiques arrasades per la riuada"