GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Disparen amb una pistola de 9 mil·límetres en ple carrer, a Alcover

Els Mossos van arrestar dos homes, acusats d'un presumpte delicte d'amenaces i de tinença il·lícita d'arma de foc
Imatge d'arxiu d'una pistola | cadyauction.hibid.com

 

 

Durant la matinada del passat 23 de juny, dues persones van amenaçar amb una pistola un veí del municipi d’Alcover, a la comarca de l’Alt Camp. Segons avança el 'Diari de Tarragona', els individus no només van atemorir la víctima, ensenyant-li l’arma de foc, sinó que van disparar a l’aire per demostrar que funcionava.

 

Després d’aquests fets, els presumptes autors, dos ciutadans francesos de 27 i 31 anys, van marxar en cotxe, moment que la víctima va aprofitar per alertar la policia. Els Mossos d’Esquadra van acudir al lloc de l’incident, l’alcoverenca avinguda de Reus, i van començar la recerca dels implicats.

 

 

 

Els Mossos, finalment, troben la pistola

Ben entrada la matinada, la policia va localitzar dos cotxes i dos individus, francesos, que coincidien amb les descripcions brindades per la víctima. Als maleters dels vehicles els Mossos hi van trobar barres de ferro, guants, cinta americana, entre d’altres objectes sospitosos.

 

Finalment, els agents van localitzar una pistola, modificada i carregada, amb munició de nou mil·límetres, igual que una beina que s’havia trobat instants abans a l’avinguda de Reus, on s’havia produït l’incident.

 

Llibertat amb càrrecs

Amb aquesta troballa, els Mossos d’Esquadra van detenir els individus, acusats d’un suposat delicte d’amenaces i d’un altre de tinença d’arma de foc sense permís. Els dos homes van declarar en seu judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.