GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La dona més gran de la comarca de l’Alt Camp compleix 105 anys

Es diu Dolores Carricondo Gallardo i és d’Alcover. Avui dijous és el seu aniversari. L'alcalde, Robert Figueras, l'ha visitat per felicitar-la
L'alcalde d'Alcover, Robert Figueras i la regidora de serveis socials, Maria Antònia Girona, han visitat la Dolores. | Cedida

 

Avui fa anys la dona d’edat més avançada de la comarca de l’Alt Camp. Es tracta de Dolores Carricondo Gallardo, d’Alcover, que va néixer un 3 de gener de fa 105 anys, l'any 1914. Els seus ulls han vist passar la majoria dels episodis més importants del segle XX i part del XXI.

 

Per celebrar aquest dia, l'alcalde d'Alcover, Robert Figueras i la regidora de Serveis Socials del consistori alcoverenc, Maria Antònia Girona, s’han desplaçat fins a la casa de la Dolores aquest matí per felicitar-la en persona per aquests 105 anys. Durant l'emotiva visita, li han fet entrega d’un ram de flors.

 

Alcover homenatja la seva gent gran des de fa molts anys

D’altra banda, el municipi d’Alcover celebra des de fa 40 edicions l’homenatge a la vellesa, una jornada dedicada a la gent més gran del poble, on se celebren diversos actes.

 

La darrera edició, aquest passat 2018, va tenir lloc el 16 d’agost coincidint amb la festivitat de Sant Roc. Es van homenatjar dos matrimonis del poble i quatre persones més van rebre un reconeixement a títol individual.

 

Una eucaristia acompanyada per un concert de la Coral de l’Escola Municipal de Música d’Alcover, va donar el tret de sortida dels actes.

 

Després, uns 450 comensals van poder gaudir d’un bon dinar al restaurant El Álamo amenitzat per música en viu.

 

L’homenatge a la Vellesa està organitzat per l'Ajuntament d'Alcover i l'Associació de Jubilats compta amb el suport de CaixaBank, l'empresa Cator, l'Agrupació de conductors d'Alcover, el restaurant el Álamo, el Col·lectiu de Dones, la Parròquia de la vila i la coral de l'Escola Municipal de Música d’Alcover.

 

Per tots aquells avis i àvies que tenen la mobilitat més reduïda, l’alcalde i la regidora de Serveis Socials, també van visitar en aquell moment les persones grans del municipi a les seves llars i també al Centre de Dia.