Imatge del film 'Entre dos aguas' que es projectarà al Convent de les Arts d'Alcover.

'Entre dos Aguas', amb set premis Gaudí, es projectarà al Convent de les Arts d'Alcover

La sessió de cinema tindrà lloc a les 19.00 hores i s'emmarca en el cicle Gaudí de cinema de producció catalana

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, aquest diumenge 17 de març a les 19.00 hores, la projecció del film ‘Entre dos Aguas'  del director Isaki Lacuesta. La pel·lícula, inclosa en el cicle Gaudí de cinema de producció catalana, es va estrenar el novembre de 2018 i compta amb els intèrprets Israel Gómez Romero, Francisco José Gómez Romero.

El llargmetratge va recollir set estatuetes en la darrera edició dels premis Gaudí,  entre els quals destaquen millor direcció per Isaki Lacuesta, millor protagonista masculí per Israel Gómez i millor pel·lícula de parla no catalana.

El film narra la història de dos germans

‘Entre dos aguas’ és un drama que explica la història entre Isra i Cheíto, dos germans gitanos: l’Isra va ser sentenciat a presó per tràfic de drogues i el Cheíto es va allistar a Infanteria de la Marina. Quan l’Isra surt de la presó i el Cheíto torna d’una llarga missió, tornen a l’illa de San Fernando. El retrobament entre els dos germans porta records de la violenta mort del seu pare quan tot just eren uns nens.

Han passat dotze anys des de ‘La leyenda del tiempo’, la pel·lícula de Lacuesta quan l’Isra i el Cheíto eren adolescents. Ara l’Isra retorna a San Fernando per recuperar a la seva dona i les seves filles. Però, com aconseguirà tirar endavant en el lloc amb la taxa d’atur més alta d’Espanya? La seva recerca de redempció, la seva necessitat d’ordenar les seves vides i reconciliar-se uneix a l’Isra i el Cheíto una vegada més.

El preu de l'entrada és de 4,5 euros  i de 3 euros si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove!  (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Es pot consultar tota la informació a la pàgina web del Convent de les Arts i a la del Cicle de cinema Gaudí