Imatge d'arxiu

Dos ferits en l'incendi d'un habitatge a Valls

El foc s'ha originat a la cuina d'un habitatge del carrer Pau Parellada de la capital de l'Alt Camp. L'incendi s'ha pogut confinar ràpidament gràcies a les indicacions telefòniques dels bombers

Dues persones han resultat ferides aquest dijous al matí en un incendi que s’ha declarat en un habitatge de Valls. Els bombers han rebut l’avís del foc a les 11.39 hores, on s’indicava que s’estava cremant la campana de la cuina d’una casa del número 14 del carrer Pau Parellada de la capital de l’Alt Camp.

Segons han informat fonts dels Bombers, ha estat la mateixa persona afectada per l'incendi la que ha realitzat la trucada als serveis d'emergències. Per via telefònica se li ha indicat que tanqués finestres i portes de la cuina i d'aquesta manera el foc, que s’ha desenvolupat ràpidament, ha quedat confinat en aquesta estança gràcies a les indicacions.  

Dos ferits evacuats al CAP de Valls

Finalment els bombers han assistit al lloc dels fets amb 3 dotacions i han pogut apagar les flames. Tot i això, a causa de l’incendi s’ha produït una important fumerada. Segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) hi ha hagut dues persones ferides com a conseqüència d’aquest fet. Un dels ferits està menys greu i una dona ha quedat ferida de caràcter lleu. Tots dos han estat evacuats al CAP de Valls, tal com han confirmat fonts dels serveis d'emergències. 

Recomanacions dels Bombers en cas de patir un incendi a casa

Per la seva banda, els Bombers recorden les recomanacions que s'han de seguir si es cala foc a l'interior d'un habitatge. Un cop ha passat el succés han aprofitat per enumerar, via xarxes socials, què s'ha de fer davant d'una situació així. Si la persona afectada té la possibilitat de sortir, es recomana tancar totes les portes que es pugui. També es recomana sortir fins al carrer baixant sempre per les escales i no utilitzar mai l'ascensor en aquests casos. Un cop al carrer s'ha de trucar al telèfon d'emergències 112.


Comentaris