GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Emoció al Pius Hospital de Valls en donar les primeres altes a pacients amb coronavirus

Una de les grans notícies a l'hospital de la capital de l'Alt Camp
Una de les altes al Pius Hospital de Valls | Pius Hospital de Valls

 

Cada cop són més les bones notícies que van arribant en aquesta pandèmia. El Pius Hospital de Valls ha explicat en un comunicat que s'han donat les primeres altes de pacients amb coronavirus al seu centre mèdic.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

En aquests moments en què les dades de nous contagis i morts fan ombra a les bones notícies que hi ha al voltant d'aquesta pandèmia, com ho són les altes i les recuperacions de les persones contagiades per coronavirus.

 

Aquest dijous, els professionals sanitaris del Pius Hospital de Valls han donat un fort aplaudiment a una de les altes d'aquesta setmana al centre mèdic, el qual ja pot tornar a casa recuperada de la malaltia. Aquesta és l'altra cara de la crisi del coronavirus i una mica d'esperança i ànims en aquesta dura lluita.