Carretera de Picamoixons a Valls

En pocs dies s'enderrocaran les últimes restes de l'ermita medieval de Santa Magdalena de Valls

Es tracta d'una construcció que a finals del segle XIX ja estava en desús i que va ser aprofitada per aixecar-hi un edifici d'habitatge unifamilar

En pocs dies s'iniciarà l'enderroc de l'immoble situat a la carretera de Picamoixons número 65, a l'entrada del barri de Santa Magdalena  de  Valls, amb un pressupost d'execució per contracte de 37.200 euros. Aquest enderroc permetrà millorar la visibilitat i la seguretat tant per a vehicles com per a vianants en aquest punt.

L'enderroc es correspon a la tercera i darrera fase del projecte que s'ha anat executant en aquesta zona. En aquest àmbit s'hi trobava antigament l'ermita medieval de Santa Magdalena, una construcció que a finals del segle XIX ja estava en desús i que va ser aprofitada per aixecar-hi un edifici d'habitatge unifamilar, des de fa anys deshabitat.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La presència de l'antiga ermita ha obligat que les diferents actuacions en aquesta zona s'hagin realitzat amb els corresponents estudis i seguiment arqueològic.