La banda sonora de 'Peter Pan' serà un dels grans al·licients del muntatge del Grup del Teatre Principal de Valls

L'estudi de gravació Echostudio ha acollit l'enregistrament de les veus que acompanyaran els temes principals de l'espectacle
La música jugarà un paper destacat en l'espectacle | Grup Teatre Principal

 

Només falten 15 dies per a l'estrena de 'Peter Pan', el muntatge que el Grup del Teatre Principal de Valls porta preparant des de fa dos mesos com una de les apostes centrals de la seva temporada escènica. L'entitat encara així la recta final dels preparatius, on compagina els darrers assajos de l'elenc artístic amb els darrers detalls per enllestir la música, l'escenografia o el vestuari de l'espectacle.

Roger Cantí ha preparat la banda sonora de l'espectacle

Precisament la música jugarà un paper destacat en aquesta proposta. Tot i no tractar-se d'un musical, sinó d'un espectacle textual, 'Peter Pan' comptarà amb una banda sonora original, amb quatre temes principals que seran cantats, i tot un seguit de melodies incidentals que acompanyaran l'acció durant les dues hores previstes d'espectacle. La composició musical ha anat a càrrec del músic Roger Cantí, qui treballa des de fa mesos en una banda sonora que recollirà l'esperit màgic i emotiu del clàssic de James Matthew Barrie.

Així, les diverses cançons de l'espectacle jugaran amb estils i sonoritats diverses, que traslladaran l'espectador a cada un dels mons del conte: des d'una festa esbojarrada en un vaixell pirata, fins a una habitació victoriana del Londres de l'època, passant pels vols màgics fins al País de Mai Més o pels boscos frondosos de l'illa.

Echostudio ha acollit aquesta setmana l'enregistrament de les veus | Grup Teatre Principal

 

En paral·lel, l'estudi vallenc Echostudio, de Jaume Martínez, ha acollit aquesta setmana l'enregistrament de veus pels temes principals del muntatge, en una sessió intensa de gravació que ha comptat amb la participació de diversos membres de l'entitat. Tanmateix, el cantant i professor Eloi Fort també ha participat aquests dies dels preparatius, fent l'assessorament vocal del tema central de l'espectacle.

Encara hi ha entrades disponibles per a totes les sessions

'Peter Pan' es podrà veure els dies 5, 6 i 7 d'abril al Teatre Principal en 5 sessions: el divendres 5 d'abril a les 21.00 h, el dissabte dia 6 en doble sessió a les 17.30 h i a les 21.00 h i el diumenge dia 7 també en doblet a les 12.00 h i a les 17.30 h. Les entrades segueixen a la venda a molt bon ritme i encara n'hi ha de disponibles per a totes cinc representacions.

Potser també t'interessa:

"REPORTATGE: El panorama polític que es presenta a les eleccions municipals a Valls" "ATENCIÓ: Dolors Farré anuncia dedicació exclusiva a Valls si és escollida alcaldessa"