GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ERC Valls reconeix la trajectòria de les dones que han liderat comerços locals

L’acte es va celebrar el dijous 14 de març, amb el títol ‘Dones al taulell’, i estava inclòs dins de la celebració del Dia Internacional de la Dona
Es va reconèixer la trajectòria d’una vintena de dones | ERC Valls

 

El grup de dones d’ERC Valls va dur a terme, la setmana passada, un acte de reconeixement a les dones vallenques que han reeixit en el comerç local. En total, es va destacar la trajectòria professional d’una vintena de dones impulsores del teixit econòmic de la ciutat, en un acte que es va emmarcar dins de la commemoració del Dia Internacional de la Dona.

 

Núria Gavarró, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Valls, va destacar que «aquest any hem cregut que calia visibilitzar a dones majúscules, dones emprenedores que en uns moments en què aquestes no acostumaven a treballar van tirar endavant comerços a Valls que encara perduren avui en dia regentats pels seus descendents o familiars directes».

 

En aquest sentit, es va reconèixer la trajectòria d’una vintena de dones, la majoria de les quals ja estan jubilades i han traspassat el negoci a altres membres de la seva família, majoritàriament, als fills o filles. Els assistents van visualitzar fotografies històriques de les dones que han regentat els comerços locals, les quals moltes també van participar presencialment del seu reconeixement.

Representants de les dones d’ERC Valls van fer la lectura compartida del manifest del Dia Internacional de la Dona | ERC Valls

 

Les dones d’ERC Valls les van obsequiar amb un detall floral i l’acte va comptar amb l’acompanyament musical d’Aurora Fontoba i Teresa Reverté, de l'escola de música Músic-Art. Representants de les dones d’ERC Valls van fer la lectura compartida del manifest del Dia Internacional de la Dona, i Magda Jové, secretària de la Dona d’ERC Valls, va tancar l’acte. La trobada va cloure amb un refrigeri.

 

La capacitat de lideratge en temps difícils

 

La fortalesa que van mostrar aquestes dones per adaptar-se als nous temps i tirar el negoci malgrat les dificultats, resulta de gran valor per una ciutat que vol ser capdavantera en l’àmbit del comerç. En aquest sentit, Gavarró va voler destacar la importància del teixit comercial de Valls: «La ciutat continua gaudint d'un importat teixit comercial urbà amb gairebé 700 establiments, concentrats en un eix comercial de poc menys de 2 kilòmetres que recorre el centre de la ciutat de nord a sud i amb una gran varietat de productes i serveis de qualitat».

 

Potser també t'interessa:

Valls commemora el Dia Internacional de la Dona amb diversos actes