GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tercera edició de l'Escola Teatral d'Estiu al Teatre Principal de Valls

Les dates seran de l’1 al 26 de juliol i la coordinació va a càrrec de La Peça, escola de teatre amb seu a la ciutat
El Teatre Principal de Valls aquest estiu acollirà la iniciativa | Redacció

 

ACTUA! és una proposta teatral que ofereix als nens i nenes d’entre 7 i 13 anys, la possibilitat de divertir-se fent teatre al millor lloc possible, el Teatre Principal de Valls. L'Escola Teatral vallenca es farà per tercer any consecutiu, i les dates seran de l’1 al 26 de juliol. La coordinació va a càrrec de La Peça, escola de teatre amb seu a la ciutat de Valls.

 

Aquesta proposta artística busca donar l’oportunitat als nens i nenes per endinsar-se en el món teatral, i gaudir d’aquest a partir del joc. L’escola estiuenca s’estructura per setmanes, de manera que els alumnes poden triar en quines participen. A més, com a principal novetat per a aquest any, es realitzarà una sortida a la piscina municipal un cop per setmana, espai on els/les alumnes gaudiran d’un matí refrescant.

 

Cada setmana els nens i nenes que participin en aquest casal escènic muntaran un espectacle. Començaran coneixent-se i fent treball de grup i després participaran en tot el procés de creació, triant el vestuari, dissenyant l’escenografia, provant maquillatges, etc. Després d’alguns assaigs, els divendres seran d’estrena.

 

L’espai per desenvolupar la proposta és el Teatre Principal de Valls, al carrer Jaume Huguet, per tal que els nens i nenes coneguin també el teatre com a espai físic amb totes les seves característiques, usos i espais. 

 

La Peça, escola de teatre

La Peça és una escola de teatre amb seu a Valls. Des de la seva obertura ofereix cursos anuals de teatre a alumnes de totes les edats i duu a terme l’activitat de teatre extraescolar en diferents centres escolars de tota la província. A més, els darrers estius ha dut a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls i la Xarxa de Cultura el casal d’estiu de teatre d’aquesta ciutat.