Es cancel·la l’Espai de l’Estudiant de Valls a causa del coronavirus

La mesura ha estat indicada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya

L’Espai de l’Estudiant de Valls també ha rebut, amb força, la batzegada del coronavirus. L’Institut d’Estudis Vallencs, mitjançant el Consorci Prouniversitari de l’Alt Camp, ha hagut de cancel·lar la 20a edició del saló de la formació més pioner de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

La decisió ha estat presa pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, arran de les noves mesures de prevenció adoptades amb la finalitat de contribuir a la contenció de l'epidèmia. En aquest sentit, s'ha suspès tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, cantades, certàmens, etc.

L’esdeveniment, que s’havia de celebrar els dies 12 i 13 de març d’enguany a la sala Kursaal de Valls, tenia confirmats una seixantena d'expositors dels àmbits universitari, formació professional, formació artística, negocis, idiomes, formació ocupacional, disseny, audiovisual, joventut i serveis. Al mateix temps, els matins del dijous i del divendres hi havia previstes les visites dels centres educatius del territori, que enguany també arribaven a la seixantena d’inscrits.


Comentaris