L’Espai de l’Estudiant de Valls torna al març amb rècord d’expositors

La sala Kusaal de la capital de l’Alt Camp acollirà la 19a edició de l’Espai de l’Estudiant els dies 14 i 15 de març amb 60 expositors
Imatge de la darrera edició de l'Espai de l'Estudiant de Valls. | Cedida

 

Compte enrere per a la nova edició de l’Espai de l’Estudiant, una de les fites més importants que tenen lloc a Valls en matèria d’ensenyament. Enguany se celebra la 19a edició, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de març a la Sala Kursaal de la capital de l’Alt Camp.

 

En aquests dos dies es donaran cita a Valls gairebé 60 expositors, una xifra rècord. En formaran part les diferents universitats públiques catalanes i les privades, així com instituts i altres centres de formació professional que cobreixen un ampli ventall de l’oferta de cicles formatius que es poden seguir en aquestes comarques, amb més de 20 famílies professionals representades.

 

Triar què es vol estudiar o cap a quina branca es vol decantar és una decisió que els joves han de prendre en algun moment. L’Espai de l’Estudiant permetrà que joves de l’Alt i Baix Camp, el Baix Ebre, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Montsià, el Priorat, la Ribera d’Ebre i el Tarragonès vinguin a Valls per a consultar directament als representants dels centres expositors els seus dubtes.

 

Allà podran resoldre dubtes sobre els diferents estudis, els preus, les beques, els allotjaments, sobre com estudiar o treballar a l’estranger...

 

Els matins del 14 i 15 de març s’han reservat per a les visites concertades pels centres educatius. Pel que fa a la tarda del dia 14 de 16.00 a 19.00 hores l’entrada és lliure per a totes aquelles persones interessades a ampliar la seva formació.

 

Diverses administracions representades

El Departament d’Educació a través dels SSTT d’Educació a Tarragona, la Secretaria d’Universitats i Recerca a través del Consell Interuniversitari de Catalunya, la Direcció General de Joventut i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya complementaran també la informació a la qual podran accedir els estudiants. L’Ajuntament de Valls i la Diputació de Tarragona presentaran també en aquest marc la seva oferta formativa.