El grup Espaldamaceta presentarà el seu setè disc a Alcover

Oferiran un concert aquest diumenge al Convent de les Arts a les 19.00 hores
Espaldamaceta en una imatge promocional. | Cedida

El Convent de les Arts d'Alcover és la pròxima parada dels Espaldamaceta en la gira de presentació del seu setè disc ‘Millor que mai’. Oferiran un concert que tindrà lloc diumenge 1 de desembre a les 19.00 hores en el marc del Festival Accents.

José Juan González, ànima del grup, presenta ‘Millor que mai’ acompanyat per Gerard Joan (bateria, sampler i veus) i Oriol Maymó (baix, veus, sampler i sintetitzador), amb cançons més curtes i concises que fugen dels tempos baixos i el caràcter trist que ens tenia acostumats.

Al llarg d’aquest setè disc hi ha noves sonoritats que no s’havien sentit en els anteriors treballs d’Espaldamaceta, motiu pel qual trobem a Jordi Casadesús (La Iaia, Núria Graham) com a productor.

Varietat de sons en el setè disc d’Espaldamaceta

Obre el disc un enèrgic tema: ‘Igual, igual’ que parla de la manipulació, de l’amor i del desamor, del pas del temps... Tota una barreja d’estats emocionals, que alternen també referències i estils musicals. D’aquesta manera, també trobem sonoritats mexicanes en temes com ‘Petons als dits’, referències tropicals a ‘Us estimeu’ i picades d’ullet més electròniques.

El preu del concert és d'11€ si es compra l’entrada anticipada (8€ amb el carnet CA) i 12€ a taquilla (9€ amb el carnet CA). Les entrades es poden adquirir a la web del Convent de les Arts o bé a taquilla una hora abans de l'inici del concert.

"👮El Centre de Lectura de Valls acollirà una conferència sobre l’origen dels Mossos" "🎄Un espectacle de llums i música a la façana de l'Ajuntament iniciarà el Nadal a Valls"