L'espectacle de circ i acrobàcies de risc ‘El meu nom és Hor’ arriba a Alcover

El Convent de les Arts acollirà aquest diumenge 24 de febrer aquesta coproducció del Mercat de les Flors
Imatge de l'espectacle 'El meu nom és Hor' que es podrà veure el 24 de febrer al Convent de les Arts d'Alcover. | Cedida

 

Aquest diumenge 24 de febrer a les 19.00 hores, el Convent de les Arts d'Alcover acollirà l'espectacle de circ ‘El meu nom és Hor’, inclòs en la temporada hivern-primavera 2019. A través del cos, acrobàcies de risc, titelles inacabats, objectes, surrealisme i un inquietant joc de llums i ombres dirigit amb un 'luminòfon', dos artistes de circ expliquen aquest relat.

 

Es tracta d'una història basada en la realitat: un viatge a una cova desconeguda farcit d'humor àcid i d'imatges belles i sinistres que colpegen directament l’inconscient de l’espectador.

 

La foscor, el silenci i el deliri d’aquesta cova es converteix en un temple, un teatre, un garatge, una pantalla, un mirall dins el mirall. Un espai on els protagonistes desdibuixen les fronteres del que són per lliurar-se generosament al públic, en un simulacre de la seva existència.

 

‘El meu nom és Hor’ és una coproducció del Mercat de les Flors on es va estrenar el mes d’abril de l’any passat. En aquest escàs any de vida, ha estat present a teatres com el Kursaal de Manresa i el Teatre Auditori de Granollers a Catalunya i, a França, a l'Europeen de Cirque de la Universitat Toulouse Jean Jaures i al Teatre d'Ax les Thermes. En l’àmbit  de fires ha estat seleccionat a FiraTàrrega i al MADFeria de Madrid.

 

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. El preu és de 12 euros en l’entrada general i de 9 euros si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L’espectacle està inclòs en els abonaments Teatre i General.

 

Taller d’iniciació al circ a l’escola de l’espectador

D’altra banda, en el marc de l'escola de l'espectador el mateix Convent de les Arts serà l'escenari del taller d'iniciació al circ a càrrec d'Adrià Montaña i Wanja Kahlert, artistes de la Companyia Psirc on es podran tastar tècniques d'acrobàcia.

 

La proposta, recomanada a partir de 12 anys, serà dissabte 23 de febrer a les 17.00 hores al mateix Convent de les Arts, i es demana que els participants portin roba còmoda.