peter-pan-gtp

El Grup del Teatre Principal de Valls ultima l'escenografia i el vestuari de 'Peter Pan'

La venda d'entrades continua a molt bon ritme i encara n'hi ha de disponibles per totes les funcions dels dies 5, 6 i 7 d'abril

Quan falta poc menys d'un mes per a l'estrena de 'Peter Pan', el Grup del Teatre Principal es troba immers en els darrers preparatius per la posada en escena de l'espectacle. Mentre els assajos continuen a bon ritme, l'entitat està enllestint aquests dies la que serà l'escenificació del muntatge, que comptarà amb un vestuari sorprenent i una escenografia ambiciosa, fets especialment per a l'ocasió per Blanca Ferré i Bernat Fugarolas respectivament.

El Teatre Principal es converteix en una habitació victoriana de Londres

L'escenari del Teatre Principal es convertirà, amb aquest espectacle, en una habitació victoriana londinenca, a partir de la qual, i jugant amb el món de la imaginació (des d'aquest espai on els nens juguen a ser pirates, fades o indis) es crearà tota la màgia del País de Mai Més. Els diferents elements del dormitori es transformaran en un ampli espai obert que recrearà un vaixell pirata, el bosc, la casa soterrada o un cel estrellat.

Pel que fa al vestuari, aquest parteix també d'un estil victorià d'època per a les primeres escenes de l'obra, que tenen lloc a Londres, mentre que en el País de Mai Més, el vestuari humanitza els seus personatges sense oblidar el món dels contes. Així, Blanca Ferré ha creat tots els figurins a partir de les referències dramatúrgiques de l'adaptació d'Ella Hickson, l'imaginari col·lectiu d'aquesta novel·la universal i un punt de vista contemporani que aporta un segell propi a aquesta versió de la història.

peter-pan-gtp
Detall d'alguns esbossos del vestuari dissenyat per Blanca Ferré | GTP

 

L'espectacle és una de les apostes més ambicioses de la temporada de teatres a Valls

Amb aquesta proposta escènica, el Grup del Teatre Principal referma 'Peter Pan' com una de les apostes ambicioses per la present temporada, en una producció amb un repartiment ampli i un muntatge escènic important.

'Peter Pan' es podrà veure els dies 5, 6 i 7 d'abril al Teatre Principal en 5 sessions: el divendres 5 d'abril a les 21.00 h, el dissabte dia 6 en doble sessió a les 17.30 h i a les 21.00 h i el diumenge dia 7 també en doblet a les 12.00 h i a les 17.30 h. Les entrades segueixen a la venda a molt bon ritme i encara n'hi ha de disponibles per a totes cinc representacions.

Potser també t'interessa:


Comentaris