Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'espectacle 'Una poma, un pomer' omplirà el Convent de les Arts de música, dibuixos i titelles

El preu és de 6 euros en l’entrada general i de 4 euros si es disposa del Carnet del Convent de les Arts
'Una poma, un pomer' és un espectacle fet de papers, cartrons, dibuixos, llibretes i cançons populars | Cedida

 

El Convent de les Arts d'Alcover serà l'escenari, diumenge 28 d'abril a les 17.00 h, de l'espectacle de música, dibuixos i titelles Una poma, un pomer de la Cia. De Paper. Aquest és un espectacle recomanat a partir d'un any.

 

'Una poma, un pomer' és un espectacle fet de papers, cartrons, dibuixos, llibretes i cançons populars. Acosta l'espectador al cicle de la vida i a l’increïble món de les plantes, ple de sensibilitat i intel·ligència vegetal. Pintat i arranjat amb delicadesa i sense presses, per fer gaudir als infants dels petits detalls i de la poesia de les coses senzilles. Compta amb la música en directe de la Núria Lozano, els titelles i la manipulació del dibuixant Joan Alfred Mengual i la direcció del vallenc Eudald Ferré.

 

En el marc de l'escola de l'Espectador, aquest dimecres 24 d'abril, alumnes de l'Escola Mare de Déu del Remei han gaudit del taller fem titelles de paper amb els membres de la Cia. De Paper on han descobert alguns dels protagonistes de l'espectacle 'Una poma, un pomer'.

 

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web del Convent de les Arts i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 6 euros en l’entrada general i de 4 euros si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L’espectacle forma part dels abonaments Petits & Grans i General.

 

Potser també t'interessa:

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris