La nova temporada als Teatres de Valls portarà dues comèdies i un thriller

L’abonament pels espectacles es pot adquirir a les taquilles del Teatre Principal o online a partir de l'11 de desembre
La dona del 600, el 14 de març a Valls. | Cedida

Ja es coneixen els primers espectacles de la nova temporada als Teatres de Valls. Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila, Pep Planas, Bruno Oro, Clara Segura, Julio Manrique, Mireia Aixalà o Nil Cardoner són alguns dels intèrprets dels tres muntatges que pujaran a l'escenari del Centre Cultural Municipal i que formen part de l'abonament, a la venda a partir de l'11 de desembre.

L'abonament dels Teatres de Valls, inclou alguns dels principals muntatges de l'escena catalana més actual on s’inclouen dues comèdies i un thriller.

Per una banda, ‘La dona del 600’, que arribarà a Valls el 14 de març a les 21.00 hores. Pere Riera dirigeix Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Bonacolocha, Rosa Vila i Pep Planas per presentar-nos al Tomàs un vidu amb més de 70 anys. L’inesperat regal d’una maqueta d’un Seat 600 és el punt de partida d’aquesta història.

Cobertura, amb Bruno Oro i Clara Segura, es podrà veure el 25 d'abril. | Cedida

Per altra banda, Bruno Oro i Clara Segura, la parella artística de Vinagre, la sèrie de TV3 més vista a les xarxes 10 anys després de la seva estrena, es retroba de nou als escenaris amb ‘Cobertura’ i aterraran a Valls dissabte 25 d'abril, a les 21.00 hores. Els dos interpretaran múltiples personatges en to de comèdia, en una història hilarant i tendra sobre l'amor, el desamor, l'èxit i el fracàs, que gira entorn del món del cinema i de com les noves tecnologies afecten les relacions humanes.

El tercer dels espectacles de la programació vallenca que incorpora l'abonament és ‘Una història real’, que es podrà veure dissabte 9 de maig, a les 21.00 hores. Es tracta d’un thriller que protagonitzen Julio Manrique, Mireia Aixalà i Nil Cardoner. Els tres hauran d'aprendre a gestionar el dol i fer net, com a teràpia beneficiosa per poder tirar endavant.

Abonaments a la venda a partir de l’11 de desembre

La venda de l'abonament a les taquilles del Teatre Principal s'inicia el dia 11 de desembre i s'allargarà fins al 5 de gener amb els següents horaris: el dia 11, en horari ampliat de 10.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores; la resta de laborables, de 12.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores, a excepció del 24, 31 i 5 que les taquilles obriran al matí.

'Una història real' es podrà veure el 9 de maig. | Cedida

L'abonament també es pot adquirir online a Eventbrite. El preu de l'abonament pels tres espectacles és de 55 euros i de 45 euros per als titulars del Carnet Amics dels Teatres.

En aquesta nova temporada es mantenen els preus dels abonaments, així com els descomptes per als titulars del Carnet Amics dels Teatres que els espectadors poden adquirir, a l'instant i de manera gratuïta, a les mateixes taquilles del Teatre Principal.

"❗Detingut un repartidor de Valls amb una ordre de recerca, sense punts al carnet i drogat" "👉BONA NOTÍCIA: Pas endavant en la recuperació de l'església de Sant Francesc de Valls"