El Convent de les Arts d’Alcover acull l’estrena de ‘Las Muchas’, un espectacle construït amb veïnes del poble

Tindrà lloc aquest diumenge 15 de desembre a les 19.00 hores a càrrec de la companyia mallorquina Mariantònia Oliver que ha treballat amb 7 dones alcoverenques prèviament
Imatge promocional de l'espectacle 'Las Muchas'. | Cedida

Aquest diumenge 15 de desembre a les 19.00 hores, la companyia mallorquina Mariantònia Oliver arriba al Convent de les Arts d'Alcover amb ‘Las Muchas’, un espectacle de dansa contemporània de petit format construït amb veïnes del poble.

Per a la realització de l’espectacle s'ha demanat la complicitat de set dones de la localitat de més de 70 anys. Aquesta exitosa proposta porta girant pels escenaris des de l’any 2013.

‘Las Muchas’ parla de fragilitat, d’aquella que té a veure amb l’edat, amb cossos que malgrat el pas del temps, estan més vius que mai i són, sobretot, més lliures: cossos que respiren, pesen, ballen, sedueixen, es mouen i es posicionen d’una altra manera. 

L’obra parla sobre deixar-se escoltar i deixar-se travessar per les experiències viscudes: físiques, emocionals, accidentals, polítiques, d’encobriment i de compromís.

La companyia oferirà un taller de dansa i moviment dies abans

En el marc de l'escola de l'espectador, des de dimecres 11 a divendres 13 de desembre, prèviament es durà a terme un taller de dansa i moviment amb la mateixa companyia. ‘Las Muchas’ proposa un viatge en el qual el desenvolupament de la coreografia del mateix espectacle permeti gaudir d’aquesta trobada de dones en relació amb el cos i la salut d’una manera activa i apassionada.

Es tracta d’una bona ocasió per fer un recorregut per diferents aspectes de la vida de les dones encaminat a millorar l’autopercepció i donar la visibilitat i valor a les coses fetes. I, sobretot, ballar, enaltir la feminitat de qui encara no està disposat a ballar.

El preu de l'entrada és d'11€ anticipada (8€ amb el carnet CA) i 12€ a taquilla (9€ amb el carnet CA). Aquestes es poden adquirir sense comissions a la pàgina web del Convent de les Arts o bé a taquilla una hora abans de l'inici de l'espectacle.

"😱HO TORNA A FER: Detingut de nou el repartidor sense carnet i drogat de Valls" "📸El 14è Concurs de Fotografia Patrimoni Vallenc ja té guanyadors!"