Exposició 'Habitacles' a Valls.

Els alumnes del Taller d'Art de la Diputació a Valls mostren les seves obres amb l’exposició 'Habitacles'

Aquest dilluns s’ha inaugurat l'exposició de treballs del darrer curs de ceràmica, pintura i dibuix

Aquest dilluns s’ha inaugurat l’exposició ‘Habitacles’ del Taller d'Art de la Diputació de Tarragona a Valls, ubicat a l'edifici de l'Institut d'Estudis Vallencs. Es tracta d’una mostra de les obres realitzades per l'alumnat en el darrer curs, en les disciplines de pintura, dibuix i ceràmica.

La mostra, oberta al públic en general, fa evident que, tot i partir d'uns mateixos continguts d'aprenentatge, cada alumne assoleix un llenguatge artístic propi. 

L'acte inaugural l'ha presidit el diputat dels centres d'ensenyament de la Diputació de Tarragona, Jordi Cartanyà, acompanyat del president de l'Institut d'Estudis Vallencs, Francesc Murillo Galimany, i de la directora del Taller d'Art, i professora de ceràmica, Gemma Molero.

Cartanyà ha destacat la importància de la formació artística en la societat actual, ja que és «amb formació que creixem com a persones amb esperit crític i opinió pròpia», i per aquest motiu referma el compromís de la institució que representa amb la societat potenciant els centres educatius de la Diputació.

Una cinquantena d’alumnes aprenen al Taller d’Art de Valls

Abans de la inauguració el diputat ha visitat les instal·lacions del Taller d'Art de Valls, que ofereix tallers monogràfics de dibuix, pintura i ceràmica en horaris flexibles al bell mig de la ciutat de Valls. Està situat a l'edifici emblemàtic de l'antic hospital de Sant Roc, que data del 1562.

Exposició 'Habitacles' a Valls.
Exposició 'Habitacles' a Valls. | Cedida

Actualment una cinquantena d'alumnes habituals omplen les aules de l'escola taller, i a més, al llarg de l'any es fan monogràfics específics, com el de dibuix al nu, per als alumnes propis i per a externs interessats en l'art. Les portes del Taller són sempre obertes a tothom i es pot visitar els dilluns i dimecres, de 16.00 h a 19.00 hores.


Comentaris