L'exposició internacional i nacional canina de Valls rebrà més de 700 gossos

L'acte es durà a terme els dies 27 i 28 d'octubre a la sala del Kursaal de Valls
Més de 700 gossos participaran a l'Exposició Internacional i Nacional Canina de Valls | Redacció

 

Durant els dies 27 i 28 d'octubre, la sala Kursaal de Valls esdevindrà la ubicació de l'Exposició Internacional i Nacional Canina, organitzada per la Unió Cinòfila de Catalunya amb el suport de la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls. S'espera que hi participin més de 700 gossos de més d'un centenar de races diferents i de múltiples procedències. La majoria dels animals vénen de França, Espanya i Catalunya, però també es podran veure exemplars de Rússia, Itàlia i altres països.

 

El certamen ja ha esdevingut tot un referent entre les exposicions canines i és considerat un dels més importants en l'àmbit internacional pel que fa al nombre de participants. L'exposició començarà dissabte i romandrà oberta fins al diumenge a la tarda. Es podrà visitar de 10.00 a 14.30 hores i de 16.00 a 18.30 hores. El dia 27 es realitzaran les monogràfiques del Club Español de Basset Hound i del Club Español del Dálmata, i el 28 es farà el curs per a presentadors infantils i juvenils, entre les 11.00 i les 13.00 hores.

 

La majoria dels animals vénen de França, Espanya i Catalunya, però també es podran veure exemplars de Rússia, Itàlia i altres països | Redacció

 

Una exposició terrorífica

Una de les novetats d'aquesta nova edició de l'exposició canina de Valls és la tematització de les jornades, les quals estaran ambientades en el context propi de Halloween i de la Castanyada. Així es podrà veure, sigui a la mateixa sala Kursaal, sigui en alguna de les activitats del certamen.

 

Ja fa 17 anys que l'Ajuntament de Valls col·labora amb l'elaboració de l'exposició canina amb 500 €, quantitat estipulada i regulada segons el conveni signat entre el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i la presidenta de l'entitat, Maite Gonzalbo.

 

Una de les novetats d'aquesta nova edició de l'exposició canina de Valls és la tematització de les jornades, les quals estaran ambientades en el context propi de Halloween | Redacció