La Roda de l'Art.

L’Institut d’Estudis Vallencs acollirà la darrera exposició de ‘La Roda d’Art’

La mostra s’inaugurarà aquest divendres a les 19.00 a la Sala Sant Roc de Valls

Aquest divendres 29 de novembre a les 19.00 hores tindrà lloc a la Sala Sant Roc de l'Institut d'Estudis Vallencs de Valls la inauguració de la darrera exposició de la itinerància 2018/2019 de ‘La Roda d'Art’.

La proposta es podrà veure fins al 15 de desembre i porta per títol ‘EIUs-Enformacions Íntimes Universals’.

‘La Roda d’Art’ és un projecte iniciat l'any 1986 amb la idea d'exposar obres d'artistes del Camp de Tarragona i de crear un circuit per tal de poder-les conèixer. La iniciativa es va recuperar l'any 2014 arran la celebració de la II Trobada de Centres d'Estudis del Camp de Tarragona, Conca de Barberà i Priorat.

Les entitats que impulsen aquesta nova etapa són el Centre d'Estudis d'Altafulla, el Centre d'Estudis Alcoverencs, l'Institut d'Estudis Vallencs, el Centre d'Estudis del Gaià, el Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar, l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona i el Centre d'Estudis Sinibald de Mas, amb el suport dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

  

Aleix Antillach, artista convidat

En aquesta edició, l'entitat convocant és el Centre d'Estudis Alcoverencs i l'artista convidat és Aleix Antillach (Tarragona, 1977), arquitecte i artista transdiscicplinari que té un important vessant d'agitador cultural des dels espais del Convent de les Arts d'Alcover.

La mostra compta amb peces de dues i tres dimensions que conjuguen principalment obres de les seves dues darreres col·leccions, ‘Parèntesis ()’ i ‘Reorganitzitats’.


Comentaris