La comèdia d’èxit ‘Fairfly’ arriba al Convent de les Arts d’Alcover

L’obra, que es podrà veure aquest diumenge a les 19.00 hores, tracta sobre les startups i l'emprenedoria
Imatge promocional de l'obra 'Fairfly' que es podrà veure diumenge al Convent de les Arts. | Cedida

 

La Cia. La Calòrica arriba aquest diumenge 24 de març a les 19.00 hores, al Convent de les Arts d'Alcover amb l'obra ‘Fairfly’. Es tracta d'una comèdia sobre la bombolla de l'emprenedoria. Quatre amics intenten organitzar-se després que l’empresa on treballen els comuniqui l’obertura d’un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?

‘Fairfly’, una obra premiada

‘Fairfly’ es va endur el Premi Butaca 2017 al Millor muntatge de petit format i millor text teatral, el Premi de la Crítica 2017 al millor espectacle de petit format i el Premi MAX 2018 al millor espectacle revelació i Millor autor revelació.

La companyia teatral La Calòrica ha investigat territoris estètics i temàtics molt diferents on la reflexió política i l’ús de l’humor per abordar les problemàtiques més serioses, són el seu principal denominador. Ha creat i produït set espectacles propis els quals s’han pogut veure tant a sales alternatives com als grans festivals del país i han obtingut distints premis a més d’una bona acollida per part del públic i crítica.

Imatge promocional de l'obra 'Fairfly'. | Cedida

Les entrades per l'obra es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici de l'espectacle. El preu és de 12 euros en l’entrada general i de 9 euros si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L'obra forma part dels abonaments Teatre i General.

Col·loqui amb els actors de la companyia

En finalitzar l'espectacle, el mateix diumenge, s'ha organitzat un col·loqui després de la funció amb els actors de la Companyia La Calòrica per poder intercanviar opinions sobre l'obra, la temàtica, la posada en escena, la manera de crear els espectacles de la companyia, etc.

També et pot interessar:

"El PP d'Alcover ja té candidata a l'alcaldia" "ATENCIÓ: Valls se suma a Reus i Tarragona en aquesta activitat comercial"