Valls acollir脿 una nova final del Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes

Colles vingudes d鈥檃rreu del pa铆s es torbaran aquest diumenge 3 de novembre, a la pla莽a del Pati de la capital de l'Alt Camp
El concurs vallenc 茅s l'煤ltima gran cita sardanista de la temporada | Cedida

Un any m茅s, i ja en van 27, Valls acollir脿 la final del Campionat de Catalunya de les Colles Sardanistes organitzat per Foment de la Sardana de la Uni贸 Anelles de la Flama i amb la col路laboraci贸 de la Federaci贸 Uni贸 de Colles Sardanistes de Catalunya. Colles vingudes d鈥檃rreu del pa铆s es torbaran diumenge 3 de novembre, a la pla莽a del Pati de Valls, a partir de les 11.30 h per disputar la final.

 

L鈥檈dici贸 d鈥檈nguany compta amb 10 colles finalistes inscrites en les corresponents categories d鈥橧nfantils, Alevins i Juvenils: Dimoniets (Lleida) 鈥 Trapelles (Sabadell) 鈥 Xamosa (Barcelona) Infantils: Escarlata (Lleida) 鈥 Nins (Banyoles) 鈥 Petits Galzeran (Rub铆) 鈥 Petits Tarragona Dansa (Tarragona) Juvenils: Cabirols (Sabadell) 鈥 Maig (Barcelona) 鈥 Nova Tarragona Dansa (Tarragona).

 

Pel que fa a la categoria de colles lliures concursaran 14 colles en Alevins, Juvenils, Grans i Veterans, seran les de Petits Amunt i Crits (Terrassa) 鈥 Xerinola (Tarragona) 鈥 Menuts Dansaires (El Vendrell) Juvenils: Cors Juvenils (Terrassa) 鈥 Sempre Petits (Tarragona) Grans: 9 Novembre (Barcelona) 鈥 X脿ldiga (Barcelona) 鈥 Amunt i Crits (Terrassa) 鈥 Dansaires del Pened猫s (El Vendrell) Veterans: Ress贸 (Sabadell) 鈥 Continu茂tat (Terrassa) 鈥 Pened猫s (El Vendrell) 鈥 Toc de Dansa (Tarragona) 鈥 Sabadell (Sabadell).

 

La Cobla Contempor脿nia

La Cobla Contempor脿nia ser脿 l鈥檈ncarregada del repertori sardan铆stic. Interpretar脿 per als galops, Esclat de Sant Roc (Jeroni Velasco) i Galop Ol铆mpic (Josep Llu铆s Moraleda). Pel que fa a les sardanes del campionat, seran les de A la pla莽a de Torroella hi ha festa (Oliver Marqu猫s), Per sempre (Marc Tim贸n), A les 10 al llit (Jordi Paul铆) i Montblanc capital de la sardana (Alfred Abad).

 

Per la seva banda, el ball de Gitanes infantil de Valls, juntament amb els nens i nenes de la Uni贸 Anelles de la Flama, seran els encarregats de donar inici a l鈥檃cte i acompanyar les colles participants. A partir de les 13.30 h es proclamaran els guanyadors del campionat i del concurs i es repartiran els premis. En acabar, al local social de la UAF tindr脿 lloc el dinar de germanor que servir脿 per clausurar la diada.