El film ‘7 raons per fugir’ clourà la temporada del Cicle Gaudí al Convent de les Arts d'Alcover

La pel·lícula es projectarà aquest diumenge a les 19.00 hores
Imatge del film '7 raons per fugir', que es projectarà aquest diumenge a Alcover. | Cedida

 

Aquest diumenge dia 16 de juny a les 19.00 hores, Alcover té una nova cita amb el cinema produït a Catalunya. El Convent de les Arts acollirà la projecció de la pel·lícula ‘7 raons per fugir’ en el marc del Cicle Gaudí de cinema de producció catalana. 

Aquest film serà el que posarà el punt final a les deu sessions que s’han anat fent al llarg d'aquesta temporada. En aquest cas, es tracta d’una comèdia negra, ja estrenada el passat mes d'abril i que compta amb intèrprets de luxe com Emma Suárez, Jordi Sánchez, Sergi López, Àlex Brendemühl, Aina Clotet, David Verdaguer i Lola Dueñas, entre molts altres.

Una comèdia negra a partir de set històries quotidianes

‘7 raons per fugir’ és un film que critica àcidament la nostra societat partint de set històries quotidianes amb personatges portats a l’extrem de les seves circumstàncies. Unes històries que tenen una barreja d'horror i comèdia.

Es tracta de set moments d’humor negre tan estranys com pròxims, amb visions surrealistes dels diferents vessants d’una societat que no progressa: la família, la solidaritat, l’ordre, la propietat, el treball, el progrés i el compromís. Set històries d’humor negre d’una societat disfuncional.

El preu de l'entrada per assistir a aquesta sessió de cinema és de 4,5€  i de 3€ si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades.

El Cicle Gaudí és un circuit estable de cinema català que té com a objectiu apropar als espectadors el cinema produït a Catalunya. 

"La ciutat de Valls acull la 20a Trobada de Dones de la comarca de l'Alt Camp" "El Museu Casteller organitza una gimcana familiar per descobrir el Barri Antic de Valls"