Infermera vacunant al Pius Hospital de Valls

L'Alt Camp i la Conca de Barberà completen el procés de vacunació del personal sanitari

Aquesta setmana també s’ha administrat la segona dosi de la vacuna a les àvies, avis i professionals de la Residència Alt Camp

En els propers dies es completarà el procés de vacunació contra la Covid-19  amb l’administració de la segona dosi de la vacuna al personal de salut de les comarques de l’Alt Camp i la Conca de Barberà. La segona dosi s’ha començat a administrar ja d’acord amb el calendari previst i s’espera que finalitzi al llarg de la setmana vinent. Com ja va succeir amb l’inici de la campanya de vacunació el passat 12 de gener a més de 600 professionals, el dispositiu està ubicat al Pius Hospital de Valls i s’ha desplegat de manera coordinada amb la Gerència Territorial de l’ICS de Tarragona i l’Hospital de Valls.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Un equip d'infermeria específic format per personal d'atenció primària i del mateix Pius s'estan encarregant de la vacunació en torns de matí i tarda. Així a l’Hospital, a més del personal del centre sanitari vallenc, també s'hi podran vacunar els professionals de tots els centres d'atenció primària de l'Institut Català de Salut a l'Alt Camp i la Conca de Barberà, com també de l'Àrea Bàsica de Salut d'Alcover. De fet, la vacunació unificada del personal de salut de les dues comarques a l'Hospital de Valls està permetent agilitzar el procés. 

En aquesta primera fase de la campanya de vacunació a Catalunya, a més del personal de salut, també s'ha prioritzat als professionals i residents de  centres geriàtrics. Precisament avui s’ha administrat també la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 als residents i professionals de la Residència Alt Camp, en concret a prop de 200 persones entre avis, àvies i treballadors.