GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Fira del Vehicle Usat i Elèctric i el Ral·li Ciutat de Valls coincideixen a la capital de l'Alt Camp

Valls Ocasió es celebrarà, del 3 al 5 de maig, al passeig de l'Estació i el dissabte 4 també tindrà lloc el Ral·li Ciutat de Valls
Imatge de la roda de premsa d'aquest matí | Albert Oliva

 

Valls serà la capital del motor durant el cap de setmana del 3 al 5 de maig, amb la celebració de Valls Ocasió, la VII Fira-Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics, que es farà al passeig de l’Estació de Valls i que en aquesta edició donarà un especial protagonisme als vehicles elèctrics. La Fira tindrà enguany un espai on els visitants podran conèixer de prop les darreres novetats del mercat en cotxes elèctrics i híbrids i també en bicicletes i VMP elèctrics.

 

La Fira obrirà portes a partir del divendres, 3 de maig, de les 18.00 h a les 21.00 h; el dissabte, 4 de maig, de les 10.00 h a les 21.00 h i el diumenge, 5 de maig, de les 10.00 h a les 20.00 h, amb una àmplia oferta de vehicles de motor usats i de quilòmetre zero, en bon estat i garantia. S’hi podran trobar turismes, 4x4, furgonetes, vehicles industrials, vehicles elèctrics, híbrids, motos, bicicletes i vehicles de mobilitat personal (VMP) o patinets elèctrics. Fins al moment l'esdeveniment compta amb 500 metres lineals de fira i 10 expositors.

 

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la participació de les regidories de Comerç i Turisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Valls i l’Associació de Tallers d’Automoció i Venda de l’Alt Camp, s’encarreguen un any més de la coordinació de la fira. El recinte firal està obert a tothom i els organitzadors esperen en aquesta setena edició una bona afluència de públic i de contactes comercials.

El Mercat del Vehicle Usat-Valls Ocasió es celebra,any rere any, al passeig de l'Estació. | Ajuntament de Valls / Pere Toda

 

Entre les activitats que ofereix enguany Valls Ocasió hi ha una prova de conducció o test drive, que es farà a la rotonda de l’Estació. Les persones interessades podran provar vehicles cedits pels estands de tot tipus, en un itinerari urbà guiat. L'activitat es farà el dissabte a les 12.00 h del migdia i a les 17.00 h, i diumenge a les 12.00 hores. Per tal de reservar plaça per al test drive, les persones interessades s'hauran de dirigir a l'estand de CUÏC-Serveis en Mobilitat Ambiental.

 

Durant tot el cap de setmana de fira, també hi ha previstes sessions demo, el dissabte de 10.00 h a 13.00 h, per explicar com funciona un punt de recàrrega de vehicle elèctric, que es faran a l’estand de l’enginyeria elèctrica  especialitzada en mobilitat ETECNIC.

 

A més, es donarà a conèixer el projecte Motostudent 2020, a l’estand URVoltage Racing. MotoStudent és una competició universitària a nivell mundial que promou la Fundació Moto Engineering Foundation i TechnoPark MotorLand entre equips d’estudiants, que han de dissenyar un projecte de motocicleta de competició elèctrica o de combustió, que s’avaluarà  a les instal·lacions de MotorLand Aragón, a Terol. URVoltage Racing és l'equip d’estudiants que representarà a la Universitat Rovira i Virgili i a la província de Tarragona a la competició MotoStudent 2020. En l'edició 2018, aquest equip va dissenyar i construir una moto elèctrica que va competir en la cursa final.

 

El dissabte 4 de maig, el 10è Ral·li Ciutat de Valls

El primer cap de setmana de maig Valls serà epicentre del motor perquè, a més de la fira Valls Ocasió, la capital de l’Alt Camp acollirà, el mateix dissabte, 4 de maig, una nova edició del Ral·li Ciutat de Valls, una prova puntuable en diferents categories pel Campionat de Catalunya. Hi participaran una setantena de vehicles que recorreran els 190 quilòmetres de la prova per les comarques de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i el Baix Camp.

VII Ral·li Ciutat de Valls | Redacció

 

A Valls, el passeig president Tarradellas serà el punt de concentració dels vehicles i la sortida està programada a les 12 del migdia de dissabte. El Ral·li l’organitza l’Escuderia Costa Daurada, amb el suport de l’Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç, l’Associació de Taller d’Automoció i Venda de l’Alt Camp, entre d’altres, i enguany assoleix la seva desena edició.

 

Aquest any l'activitat comptarà amb canvis d’ubicació i trams nous i serà puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis, la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, el Trofeu de Catalunya de Ral·lis prints d’Asfalt, el Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior, el Campionat de Catalunya de Regularitat Super Esport, el VIIè Challenge Focuxtreme, el 41 VolantRACC - Trofeu MAVISA, el X Challenge Michelin Rallye Catalunya i la 4a Copa Pirelli Ral·liCAT.

 

Potser també t'interessa: