Arriba la vuitena fira del vehicle usat i elèctric a Valls

La vuitena fira 'Valls-Ocasió' tindrà lloc del 10 al 12 de juliol

Arriba la vuitena fira del cotxe de segona mà i d'ocasió, la 'Valls, Ocasió', que se celebrarà els pròxims dies 10,11 i 12 de juliol al passeig de l'Estació de Valls. A les jornades hi participaran centenars de vehicles de totes les gammes i tipologies des de turismes, 4 x 4, furgonetes, vehicles industrials i caravanes, fins a vehicles elèctrics, híbrids, motos, bicicletes i VMP elèctrics, entre d'altres.

La '8a Fira – Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics- Valls, Ocasió' estarà oberta durant tot el cap de setmana, amb diferents horaris. El divendres 10, es podrà visitar des de les sis de la tarda fins a les nou del vespre; el dissabte 11, des de les 10 del matí fins a les nou del vespre i el diumenge 12, des de les 10 del matí a les vuit de la tarda. La fira comptarà amb una àmplia oferta de vehicles usats i de quilòmetre zero.

La coordinació i l'organització de la fira va a càrrec de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la participació de l’Ajuntament de Valls i l'Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’Automoció (ASTAVE); que han recordat que el recinte estarà obert a tothom i que s'espera una gran afluència de públic, on enllaçar contactes comercials, en definitiva, «una gran fira», tot i les limitacions, que aniran d'acord amb la normativa vigent per aquest tipus d'actes.

"Agenda: Les propostes culturals de l'Estiu Actiu del Centre Cívic de Valls" "Els deliciosos productes amb un ingredient molt especial que es fan a Tarragona"