Els estudiants de la UOC a la Conca podran fer les gestions acadèmiques al Consell Comarcal

Dilluns 6 de maig les persones que estudien a la Universitat Oberta de Catalunya podran fer les gestions acadèmiques al punt UOC de la Conca
La seu del Consell Comarcal de la Conca acollirà el punt d'atenció als estudiants de la UOC de la comarca| ACN

 

La seu de Reus de la Universitat Oberta de Catalunya ofereix al Punt UOC de la Conca que durant la tarda del proper dilluns 6 de maig les persones que estudien a la universitat residents a la comarca tinguin un espai per a fer les gestions acadèmiques que normalment es tramiten des de Reus. Tots aquests tràmits es realitzaran a la seu del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, al carrer de Sant Josep, número 18 de Montblanc, de les 16.00 h a 18.00 h.

 

Durant aquesta jornada el personal tècnic de la seu de la UOC de Reus assessoraran els estudiants universitaris dels tràmits a seguir quant a la informació sobre gestions acadèmiques, l'acarament i compulsa de documentació, l'acarament de documentació, la recollida de títols universitaris i d'idiomes o la recepció de documentació d'accés, AEP i d'altres tràmits acadèmics

 

Actualment, estan estudiant a la UOC un total de 129 alumnes de la Conca de Barberà. Ja fa més de 10 anys que el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i la Universitat Oberta de Catalunya van establir un conveni de col·laboració. Durant tot aquest temps s'ha informat als futurs alumnes, s'ha prestat el servei de retorn de llibres en préstec dels estudiants, i s'han organitzat activitats divulgatives diverses des del Punt UOC de la Conca.

 

La UOC vol ser una universitat que, connectada en xarxa amb la resta d'universitats del món, impulsa la construcció d'un espai global de coneixement i la recerca frontera en societat del coneixement. Innova en el model educatiu propi que se centra en l'estudiant, oferint una formació de qualitat i personalitzable, per fomentar la seva competitivitat i contribuir al progrés de la societat.

 

Potser també t'interessa:

"Comerç de Valls celebra el seu 40è aniversari amb activitats familiars al carrer" "Dolors Farré reclama a la Generalitat un millor finançament per al Pius Hospital"