Agents ARRO dels Mossos d'Esquadra sortint del portal d'un bloc de pisos de Valls, d'on s'ha escapat el lladre

Gran desplegament policial per detenir un lladre reincident a Valls

L’individu, amb ordre de cerca i captura per diversos robatoris, ha saltat de balcó a balcó per escapolir-se de la policia

Durant el matí d'avui dijous, 28 de març, els Mossos d’Esquadra han dut a terme un ampli desplegament policial al centre de Valls per detenir un delinqüent, amb ordre de detenció. Tenia una ordre de cerca i captura i se l’investiga per diversos robatoris amb força i altres delictes contra el patrimoni.

Diversos efectius dels Mossos, entre els quals dos furgons de les ARRO, s’han traslladat a un bloc d’habitatges del carrer Abat Llort, entre els números 19 i 21. Davant la presència policial, l’individu ha saltat temeràriament de balcó a balcó, des d'una novena planta, i ha accedit al pis del costat. Amb un judici obert pendent i diverses ordres judicials, l’home, veí de Montblanc d’uns trenta anys, acumula una quinzena d’antecedents.

Furgons dels Mossos d'Esquadra davant d'un edifici de tretze plantes al centre de Valls, on s'ha refugiat un delinqüent reincident
Furgons dels Mossos d'Esquadra davant d'un edifici de tretze plantes al centre de Valls, on s'ha refugiat el lladre reincident | ACN

 

Incendi en un habitatge de Valls

Dues persones han resultat ferides en l'incendi d'un habitatge situat al número 14 del carrer Pau Perallada, a la ciutat de Valls. Els fets s'han produït durant el matí d'avui dijous i els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 11.39 hores.

Ha estat la mateixa persona afectada la que ha avisat els Bombers de la Generalitat, després que la campana extractora de la cuina de casa seva comencés a cremar. Per telèfon, els Bombers li han indicat que tanqués finestres i portes i, d'aquesta manera, les flames, que s'han propagat ràpidament, han quedat confinades a l'estança.

Dues persones afectades pel fum

Els Bombers hi han enviat tres dotacions i han pogut sufocar l'incendi. El foc ha provocat una gran fumerada i dues persones n'han quedat ferides, per inhalació. Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), han estat traslladades al CAP de Valls, amb pronòstic lleu i menys greu, respectivament.

Més informació: