La Casa Azul, ToteKing i Boikot, grans noms musicals del Sant Joan de Valls 2019

L'Orquestra Mitjanit donarà el tret de sortida a les nits santjoaneres el dijous 20 de juny, dia del pregó
Sant Joan Valls 2018 | Les imatges dels concerts a l’aparcament del Barri Antic | Redacció

 

L'Ajuntament de Valls ha acollit, avui dimecres 3 d'abril al matí, la presentació del cartell musical que actuarà durant la Festa Major de Sant Joan de Valls. Marc Ayala, el regidor de Cultura, ha presentat la plural programació musical elaborada per la comissió que gestiona l'escenari principal de la Festa Major, que es torna a emplaçar a l'aparcament del Barri Antic. Cal destacar que quatre de les formacions contractades s'estrenen en el Sant Joan vallenc.

 

Les nits de versions, a la plaça de l'Oli

L'Orquestra Mitjanit donarà el tret de sortida a les nits santjoaneres el dijous 20 de juny, el dia del pregó que obre oficialment la Festa Major, i en el format tradicional a la plaça de l'Oli. A partir del dia 22 i fins al 24 de juny tindran cabuda els més diversos estils musicals en els concerts de gran format. La gratuïtat serà el denominador comú i, com l'any passat, hi haurà fins a dos escenaris alternatius a la plaça de l'Oli i al Pati, amb la finalitat de descongestionar l'aparcament del Barri Antic en moments de màxim aforament.

 

En aquest sentit, dos grups catalans de primer ordre, com Oques Grasses i Joan Dausà, i un tercer grup local a confirmar, actuaran la nit del 22 de juny a l'escenari principal vallenc. El 23 de juny, el dia de la revetlla, serà el torn d'Itaca Band, els madrilenys Boikot i Pupil·les, amb el seu rap des del País Valencià. Alhora, Julio Maloa, excantant de La Raíz, s'incorporarà a Boikot per a l'ocasió.

 

La Casa Azul i ToteKing, el dia de Sant Joan

El 24 de juny, tancant les festes, arribaran al pàrquing del Barri Antic de Valls dues formacions punteres del panorama estatal, La Casa Azul i el raper ToteKing, que posaran punt final als grans concerts del Sant Joan d'enguany. La tercera nit de concerts també comptarà amb una formació local, que s'anunciarà properament.

 

També et pot interessar: