Incendi en un habitatge unifamiliar de tres plantes, al Pont d'Armentera

El foc ha començat a la campana extractora i els Bombers hi han enviat quatre dotacions | No hi ha hagut ferits

Durant el migdia d’avui dilluns, 25 de març, un incendi s’ha desencadenat a la campana extractora d’un habitatge unifamiliar de tres plantes al Pont d’Armentera, a la comarca de l’Alt Camp.

El foc ha afectat el mobiliari de la cuina d’aquest edifici situat al carrer Major. Els serveis d’emergència han rebut l’avís quan passaven cinc minuts de dos quarts d’una i els Bombers de la Generalitat hi han enviat fins a quatre unitats.

L’incendi, afortunadament, no ha provocat ferits. Els Bombers han pogut sufocar les flames sense complicacions.

Incendi a tocar de les vies de l'AVE, al Tarragonès

Al voltant de les sis de la tarda d'avui dilluns, s'ha produït un petit incendi al terme municipal de Perafort i Puigdelfí, a la comarca del Tarragonès. Les flames han afectat uns 2.000 metres quadrats de canyes situats a la llera del riu Francolí, a tocar de les vies de l'AVE.

Segons els Bombers, que hi han enviat dues dotacions, no hi ha hagut víctimes ni afectacions materials i el foc s'ha pogut sufocar completament.

Incendi forestal al Baix Camp

Diumenge, 24 de març, una motocicleta va cremar al quilòmetre u de la carretera TV-7046, al terme municipal de l'Albiol, al Baix Camp. El foc es va propagar a banda i banda de la via, cosa que va desencadenar, immediatament, un incendi forestal.

Les flames van cremar 1,4 hectàrees de vegetació i sotabosc i els Bombers de la Generalitat hi van enviar fins a set dotacions terrestres. En l'extinció de l'incendi també hi van participar els Bombers d'Alcover, dos hidroavions i un helicòpter

Més informació: