Incendi a Valls entre la carretera de Barcelona i el torrent de Mas Miquel

El foc s'ha originat cap a les 17.00 h de la tarda i de moment ha cremat 2.6 hectàrees de vegetació
Es calcula que, aproximadament, s'han cremat 2,6 hectàrees de vegetació | AVPC Valls

 

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls ha informat, a través del seu compte de Twitter, que al voltant de les 17.00 h de la tarda, s'ha originat un incendi entre la carretera de Barcelona i la zona del torrent de Mas Miquel de Valls. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat 10 dotacions del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, 1 de les quals aèria. Cap a les 18.15 h de la tarda, el foc s'ha donat per estabilitzat i ara només queden alguns punts calents que s'estan remullant. Es calcula que, aproximadament, s'han cremat 2,6 hectàrees de vegetació.

 

A causa de la proximitat de la zona amb la via del tren, s'ha interromput la circulació entre les estacions de Salomó i Valls a petició del cos de bombers. A hores d'ara s'està gestionant el servei alternatiu de transport per carretera, amb un únic tren afectat que sortia de Sant Vicenç Calders a les 17.59 h.

 

L'Alt Camp en nivell 2 de risc d'incendi

Per demà divendres 26 de juliol, segons el mapa que ha difós l'ADF d'Alcover en les seves xarxes socials, la zona de l'Alt Camp i la resta de comarques tarragonines estaran en nivell 2 per risc d'incendi. És per això que es demana molta precaució en les zones rurals i l'Ajuntament d'Alcover tanca l'aparcament de Mas de Forès, un dels accessos a la vall del Glorieta.

 

 

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.