Crema una campana extractora en un pis de Valls

La persona que es trobava en l’interior de l’habitatge ha demanat ajuda per la finestra de la cuina | Sis dotacions dels bombers s’han desplaçat fins al lloc
L'incendi s'ha produït a la tercera planta del bloc número 2 del carrer de les Monges, a Valls. | Google Maps

 

Una campana extractora ha cremat aquest diumenge en un habitatge de Valls. El pis es troba en una tercera planta al carrer de les Monges, fins on s’han desplaçat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i almenys una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques. La persona que es trobava en l’interior ha demanat ajuda per la finestra i ha estat atesa pels serveis d’emergència. L’avís del foc ha arribat a les 14.34 hores.

 

 

Demana ajuda per la finestra a Valls per un incendi a la cuina

Una persona ha hagut de demanar ajuda per la finestra al carrer de les Monges de Valls. El motiu, les flames que, de sobte, han començat a sortir de la campana extractora de la cuina. El fum ha començat a estendre’s per l’habitació i també a sortir per la finestra, motiu pel qual els veïns han alertat els bombers.

 

Mentre la persona cridava per la finestra, els Bombers s’han desplaçat fins al lloc dels fets amb sis dotacions. També hi ha anat almenys una ambulància del SEM. En arribar al pis, ubicat a la tercera planta, han comprovat que afortunadament l’incendi no era greu. Les flames s’han apagat i, tot seguit, els Bombers han ventilat l’espai.

 

La persona que hi vivia, atesa pel SEM

Mentre es ventilava l’espai, la persona que havia demanat ajuda per la finestra ha estat atesa pels metges del Sistema d’Emergències Mèdiques. Per sort, l’incident no ha anat a més i cap altre habitatge del bloc ha patit desperfectes.