Incendi al Pla de Santa Maria.

Un incendi al Pla de Santa Maria crema una zona de vegetació

En l'extinció del foc hi han treballat quatre dotacions dels Bombers. S'ha cremat una petita extensió de 1.500 m2

Un incendi ha afectat una àrea de vegetació aquest dijous a primera hora del matí  en una zona rural del terme municipal del Pla de Santa Maria, a l'Alt Camp.

L’avís del foc s’ha donat a les 8.06 hores d'aquest dijous, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat. Fins al lloc del succés s’han desplaçat un total de quatre dotacions dels Bombers que han treballat fins a apagar el foc, que ha pogut quedar extingit en poca estona.

El foc ha cremat una petita extensió forestal

Les flames d'aquest incendi han cremat una àrea forestal d’aproximadament uns 1.500 m2.  Per sort, l’incendi no ha anat a més i l’extensió cremada ha estat relativament petita.

De fet, segons han explicat des dels Bombers de la Generalitat, el cap de l’incendi ha estat aturat per la pista forestal, la qual cosa ha impedit que s’estengués més i que cremés una àrea més gran.

Crema una zona de vegetació a Ulldecona

Aquest dimecres a la tarda hi va haver un incendi similar, però aquest cop a Ulldecona, al Montsià, en una àrea a tocar de la carretera TP-3311. El foc es va declarar a les 17.00 hores i en un parell d'hores, els Bombers ja tenien controlat el perímetre de l'incendi que tenia dos focus actius. En aquest cas,  les flames haurien cremat, en total, uns 8.000 metres quadrats de vegetació. 

El foc no va provocar problemes de trànsit a les vies properes, tot i trobar-se en un punt a prop de la carretera. De la mateixa manera, tampoc hi va haver cap persona ferida, ni per cremades ni per intoxicació de fum.  Tampoc hi va haver danys materials, més enllà de la crema de plantes i matolls.